Sergio Ramos. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
8. september 2018, 10:50

Sergio Ramos Salahi vigastusest: minu südametunnistus on puhas (1)

Meistrite liiga finaalist võib küll olla möödas möödas üle kolme kuu, kuid see ei tähenda, et seal toimunud intsidendid oleksid unustuse hõlma vajunud. Nii peab näiteks Sergio Ramos jätkuvalt pressikonverentsidel aru andma Mo Salahi vastu tehtud vea kohta. 

Täna õhtul läheb Hispaania koondis vastamisi Inglismaaga ning kuigi Salahi ennast see mäng ei puuduta, oli pressikonverentsil kohal kümneid briti (sealhulgas ka Liverpooli) ajakirjanikke, kes soovisid Madridi Reali mängumehelt vägisi selgitust. 

"Ma ei ole kunagi tahtnud väljakul kolleegidele viga teha, seega minu südametunnistus on puhas. Tol õhtul juhtunu ei mõjuta mu mängu kuidagi," sõnas Ramos. 

Lisaks ei tunne ta muret sellepärast, kuidas Inglismaa fännid teda platsil vastu võiksid võtta. "Ma ei muretese selle pärast. Ma tean, et Inglismaa fännid kohtlevad mängijaid täpselt nii, nagu nad väärivad. Ma ei muretse sellepärast üldse."

Inglismaa ja Hispaania lähevad omavahel vastamisi Rahvuste liiga raames. Lisaks neile kuulub neljandasse gruppi veel Horvaatia.