Ardo Kreek.Foto: Facebook | Paris Volley
Võrkpall
8. september 2018, 12:08

LOOTUSKIIR! Pankroti äärel olnud Ardo Kreegi koduklubi sai linnalt ikkagi toetust (1)

Prantsusmaa tippklubi Pariisi Volley on leidnud viimasel hetkel uued toetajad ja kui kõik läheb plaanipäraselt, jätkab Ardo Kreegi koduklubi tegevust.

Prantsusmaa võrkpalliliit teatas augusti keskpaigas, et Pariisi Volley langetatakse maksupettuse tõttu algavaks hooaja riigi esiliigasse. Seejärel teatas Pariisi linn - kes oli siiamaani klubi 1,4 miljoni suurusest eelarvest katnud kaks kolmandikku - et loobub klubi toetamisest, mistõttu vajus meeskond pankroti äärele.

Veel nädala alguses oli klubi president Michel Rougeyron skeptiline, kas meeskond leiab võlgade katteks vajalikud 300 000 eurot, kuid praegu nähakse Pariisis tulevikku juba rõõmsamates toonides. 

“Praeguse seisuga on kõik taas hästi,” sõnas Kreek eile õhtul Võrkpall24.ee’le. “Klubi leidis uued toetajad, kes peaksid andma kirjaliku nõusoleku kolmapäeval. Suuline kokkulepe on igatahes juba olemas ja esmaspäevast hakkame uuesti korralikult trenni tegema.”

Sama optimistlikult oli meelestatud ka klubi president Rougeyron. “Pariisi linn on otsustanud meile ikkagi eraldada pool summast ehk 150 000 eurot. Lisaks oleme leidnud investoreid, kes soovivad meid aidata," vahendab AFP presidendi sõnu. 

Loe täpsemalt Võrkpall24.ee kodulehelt.