Seisukoht

Seisukoht | Olge mujal! (10)

LISA KOMMENTAAR

Keegi soomlane olevat Nõmme10. september 2018, 09:37
metsatukas jalutades kaotanud oma hambad,saanud golfikettaga pihta.
Täielik kurioosum - Nõmme inimene ei saa enam oma metsatukas jalutada !!!
Kõigele lisaks rüvetab metsavahelist teed tohutu autodehulk,metsaalust aga
meelelahutusjäätmed.Ja seda kõike meie presidendi kodu naabruses.
Kuidas leidsid pärisgolfarid omale sobiva maa Jõelähtmel aga nn.disgolfaritele
jäetud suurvõimalus laamendada äärmiselt tundlikus linnapargis?!
jajah10. september 2018, 08:40
Pargin oma maasturi metsa, loobin sinna oma taara ja nimetan ennast sportlaseks.
istu,koht10. september 2018, 10:25
Pargin maasturi randa, ajan grilli kuumaks, purgid tühjaks ja pudelid kildudeks, kuulan kõvasti muusikat, tossan kui korsten ja nimetan ennast suvitajaks.
Elanik10. september 2018, 08:24
Eks siis nautige päevast-päeva metsa parkima trüginud autoderidasid, toidujäätmeid-papptaldrikuid teede ääres jne. jne. Sportlikud vabaajaveetjad ei jaksa oma liiklusvahendit 100 m kaugusel olevasse suurde parklasse parkida. Kui Nõmme terviseradade äärde tehti korralikud wc-dega varustatud parklad, siis antud juhul seda ei nõuta ja masinad trügivad ikka kaugemale parkmetsa.
Õige otsus, et ka kohalik jälle normaalselt liikuda ja jalutada saaks.
k10. september 2018, 11:56
Ainult et autodega metsa alla parkimine on Nõmmel äärekivide puudumise tõttu epideemiline. Metsaaluseid peavad parklaks nii paljud kohalikud kui ka veidigi kaugemalt saabunud "normaalselt liikujad ja jalutajad".
\*.*/10. september 2018, 00:42
Nõmme ja ilmselt ka paljude muude radade sulgemise peapõhjuseks on ilmselgelt olemasoleva taimestikule hävitav mõju raja kasutajate poolt.
Kui ikka männi koor saab pidevalt kahjustada, siis seda mändi ei ole kauaks. Nõmme parkmets on väga õrn oma kasvukoha tõttu. Seal ei tohiks sisuliselt mingitki teesadade välist inimtegevust ollagi.
seisukoht9. september 2018, 19:53
Eesti keeles on selle ala nimetus kettagolf.
rrr9. september 2018, 23:34
Kui mina väike olin siis nimetati neid lendavateks taldrikuteks. Siis lihtsalt loopisime - nüüd on asi täpsuse peale läinud, aga vahendid (taldrikud) on samad.
Valter10. september 2018, 01:19
Mitte päris samad. Rannaketas on kerge kaalu ja aeglase lennuga. Golfiketas aga palju raskem (170 g) ja tohutult kiirema lennuga. Kui golfi mängitaks rannaketastega, oleks metsas kettatabamuste kahjustusi võibolla palju vähem.
istu,koht10. september 2018, 10:23
Ala harrastajad kipuvad discimas/diskimas käima, suuremad mängijate kommuunid samuti DiscGolf, Discgolfi kama jms. Keel ikka kujuneb inimkasutuses, peale ja pärast said sünonüümideks, saavad ka discgolf ja kettagolf.