Serena Williams korraldajatega vaidlemas. Foto: AFP/Scanpix
Tennis
9. september 2018, 20:17

Serena Williams sai vihapurske eest kopsaka rahatrahvi (13)

US Openi finaalis kohtunikku vargas kutsunud ning õigusemõistjaga ka pikemasse sõnelusse sattunud Serena Williams peab esikohamatšis toimunud intsidentide tõttu oma kukrut 17 000 dollari võrra kergendama. 

Williamsi ja arbiiteri vaheline "probleem" hakkas hargnema teise seti alguses, kui õigusemõistja arvates sai Williams tribüünilt abi, mis on reeglitega keelatud, oma treenerilt Patrick Mouratogloult. Kuigi ameeriklanna vandus, et midagi sellist pole olnud "pole kunagi petnud, pigem kaotan", määras Ramos talle hoiatuse.  

Teise hoiatuse, mis tähendas punkti vastasele, sai Williams 3:2 eduseisult, mil ta vihahoos oma reketi lõhkus. Seejärel muutus staadionil valitsenud õhkkond üha mürgisemaks ning ameeriklanna oli lisaks endale Ramose vastu üles ässitanud ka suurema osa publikus

Tunded keesid lõplikult üle pärast seda, kui Osaka oli võitnud kaks geimi järjest ning Williamsi 3:4 kaotusseisu jätnud. "Sa oled valetaja. Millal sa minu ees vabandad? Ütle, et sul on kahju!" põrutas ameeriklanna kohtuniku suunas. Vihapurse päädis sellega, et Ramos määras geimi Osakale. 

Trahvisumma määratigi kolme rikkumise tulemusena. 10 000 tuli kohtuniku solvamise eest, 4000 treenerilt juhiste saamise ning 3000 reketi lõhkumise eest.