Margus Hunt (sinises) Andy Daltonit maha tõmbamas. Foto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
9. september 2018, 23:13

VIDEO | Hunt murdis kuis jaksas, kuid Coltsile sellest ei piisanud

Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts alustas Ameerika jalgpalli liiga NFLi 99. hooaega 23:34 kaotusega eestlase endise tööandja Cincinnati Bengalsi vastu. 

Mullu kindlalt play-off'ist välja jäänud Coltsi jaoks algas kohtumine edukalt ning oma osa selles oli ka Karksi-Nuiast pärit vägilasel. Kolmanda veerandaja alguses, seisul 16:10, murdis Hunt läbi Bengalsi kaitseliini ning niitis maha ka vastaste mängujuhi Andy Daltoni, saades kirja sack'i (vastase mängujuhi maha murdmine). Teist korda langes Dalton endise kettaheitja ohvriks neljanda veerandaja alguses - tulemuseks, teinegi sack!

Veel kolmanda veerandaja keskel juhtis Colts 23:10, kuid mängu lõpp kuulus kindlalt külalistele, kes 24:0 lõpuspurdiga kohtumise enda kasuks pöörasid. Viimase naela Coltsi kirstu lõi Clayton Fejedelem, kes 30 sekundit enne lõppu palli vahelt lõikas ning selle touchdown'iks jooksis. 

Kogu oma eelneva viieaastase karjääri jooksul õnnestus Hundil saada 2,5 sack'i, mistõttu võib julgelt väita, et eestlane tegi oma karjääri parima mängu. Eelmisel hooajal kogunes Hundi kontosse üks sack. 

Hundi murdmised:

Kohtumise tipphetked: