Hunter Mickelson (valges). Foto: Twitter @KUsports
Korvpall
10. september 2018, 16:14

Rapla täiendas ennast mullu Poolas rassinud ameeriklasega

Rapla korvpallimeeskonna momendi viimane välismaalane on möödunud hooajal Poola meistriliigas mänginud 208cm pikkune ameeriklane Hunter Mickelson.

26aastane Mickelson mängis oma esimesed kaks ülikooli hooaega Arkansases ja viimased kaks tippülikoolis Kansases, millest viimases oli tema meeskonnakaaslaseks BC Kalev/Cramo ridadesse kuuluv Landen Lucas. Möödunud hooajal mängis ameeriklane Poola meistriliigas Legia meeskonnas, kus 28 mängu keskmised näitajad olid 21,5 minutit, 11,5 punkti ja 5,8 lauapalli.

“Kui keegi oleks mulle paar aastat tagasi öelnud, et 2018/19 hooajal mängivad meil korraga meeskonnas Kentucky ja Kansase ülikoolide kasvandikud, oleks ma olnud meelitatud, aga oleksin seda väidet kindlasti pööraseks pidanud. Tegemist on USA üliõpilaskorvpalli lipulaevadega," sõnas Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp pressiteates. 

"Koolid koolideks, aga sellest olulisem on praegu, et Hunter oli möödunud hooajal korralik tegija tugevas Poola meistriliigas. Natuke naljaga pooleks öeldes loodame temast uut, aga veel kiiremat ja osavamat Thomas van der Marsi,” lisas ta.

Juba varasemalt on klubi käed löönud Wadly Mompremieri, Rain Veidemani, Ervins Jonatsiga. Eelmisest hooajast jätkavd Raplas Dominique Hawkins, Indrek Kajupank, Marek Ruut, Gregor Ilves ja Sven Kaldre.