Cristiano Ronaldo. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
10. september 2018, 19:19

Endine tiimikaaslane hoiatab Ronaldot: Itaalias on sul raskem 40 väravani jõuda

Tänavu suvel klubi vahetanud ning Hispaaniast Itaaliasse kolinud Cristiano Ronaldo pole veel uue koduklubi Torino Juventuse eest oma väravaarvet avanud. Peagi tabalukk ilmselt murtakse, kuid paljude hinnagul on portugallasel Serie A-s keerulisem oma ülemvõimu maksma panna. 

Samamoodi arvab ka Ronaldo endine tiimikaaslane Raul Albiol. "Cristiano on väga hea mängija ning tal on väga palju kvaliteeti, kuid Itaalias on tal tunduvalt keerulisem 40 väravani jõuda," sõnas praegu Napoli ridadesse kuuluv hispaanlane, kes veetis Ronaldoga Madridis kokku neli aastat. 

"Siinne jalgpall on palju taktikalisem ning rohkem kaitsest lähtuv. Samuti on see väga füüsiline, mistõttu tuleb täpselt teada, kuidas mängida," leidis 51 korral ka Hispaania koondist esindanud kaitsja. 

Juventuse eest on Ronaldol tänavu kirjas kolm mängu ehk 270 minutit, kuid selle ajaga on portugallane andnud vaid ühe väravasöödu. Samas, eelmisel hooajal kulus Ronaldol neli mängu, et Hispaania kõrgliigas Reali eest oma väravatearve avada.

Ka pärast kaheksat mängu oli mehel kirjas vaid üks tabamus, kuid hooaja lõpuks olid vastavanud numbrid ikkagi 27 mängu ja 26 väravat.