Ragnar Klavan (nr 15) ei osalenud eelmisel nädalal üheski koondisetrennis.Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
10. september 2018, 19:38

ÕL SOOMES | Ragnar Klavani osalemine on endiselt küsimärk (1)

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme Rahvuste liiga raames Turu linnas Soome meeskonnaga. Kannakõõluse vigastuse tõttu Kreeka mängust eemale jäänud kapten Ragnar Klavani osalemine pole selge.

"Trenn näitab, mis seisus Ragnar on," lausus Eesti peatreener Martin Reim mängueelsel pressikonverentsil, millele järgneb mainitud treening. Klavan sai Kreeka mängu eel vereplasma süsti, mille järel tuli jalale 48 tundi rahu anda.

Pisemat sorti traumad vaevasid eelmisel nädalal ka paremkaitsjat Taijo Tenistest, ründajat Ats Purjet ja keskkaitsjat Joonas Tamme. Neist viimane oli Kreeka vastu nii palju valmis, et sekkus 80. minutil tipuründesse.

Purje kohta lausus Reim, et tema on valmis täna täistreeningu kaasa tegema ning Teniste ja Tamm on mängukõlbulikud. "Taijo jättis mõned treeningud vahele, hüppeliiges andis natuke tunda. Joonasel oli paus natuke pikem, kas ta on 90 minutiks valmis, on praegu raske öelda. Ta mängis üleeile liiga vähe, et selle pealt mingeid järeldusi teha. Tervise on tal korras, vajadusel on ta võimeline alustama."

Tãiendus: Hoopis uue vigastatuna lisandus nimekirja Kreeka vastu algkoosseisu kuulunud keskkaitsja Madis Vihmann, kes saabus tänasele treeningule jooksutossudes ning kinni seotud vasaku sääremarjaga. Reim ei maininud eelnevalt tema trauma kohta midagi.