Karol MetsFoto: Robin Roots
Jalgpall
10. september 2018, 20:08

ÕL SOOMES | Karol Mets: otseselt kartma ei pea midagi, aga peab olema väga valvas

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme Rahvuste liiga raames Turu linnas Soome meeskonnaga. Kui meie kaotasime üleeile 0:1 Kreekale, siis põhjanaabrid alistasid kodus 1:0 Ungari. 

Sellest tulenevalt, kas homne mäng tuleb iga hinna eest võita? Arvestades, et meie avalik ambitsioon on alagrupp võita. 

Ääreründaja Henrik Ojamaa: "Päris nii ei saa võtta, et peame kuidagi väga teistmoodi mängima või midagi kardinaalselt muutma. Jah, eelmisest mängust ei tulnud positiivset tulemust, aga usun meeskonda ja mängijatesse.

Oleme suutelised homme võitma, aga see ei tähenda, et peaksime kuidagi väga palju riskeerima või meeleheitlikult mängima. Tuleb teha samasugune füüsiliselt kõva pingutus, aga mängida palliga veidi kvaliteetsemalt. Arvan, et meil on hea võimalus võita."

Keskkaitsja Karol Mets: "Arvan sama, et ülemäära pingeid pole tark tegu endale peale panna. Teame, et tuleb raske mäng raske vastasega. Olen veendunud, et meil on head võimalused saavutada hea resultaat."

Kaitseliini vaatevinklist, mida homme kartma peab?
Mets: "Otseselt kartma ei pea midagi, aga peab olema väga valvas. Nende ründajad on väga kiired ja nahaalsed. Palliga nad meile ilmselt väga palju aega ei taha anda. Kiired ründajad küsivad palli liini taha, peame väga valmis olema."