Foto: Pixabay.com
Müstika
11. september 2018, 11:16

Naine tahtis põletada küünalt, ent haaras hoopiski dünamiidipulga (10)

Möödunud nädalal leidis Ameerikas Conneticutis aset üsnagi traagiline, ent kentsakas õnnetus. Bridgeporti piirkonnas möllanud torm jättis kohalikud majapidamised ilma elektrita, mille tõttu elanikud alternatiivseid valgusallikaid otsisid. Üks 30aastane kahe lapse ema suutis aga küünla süütamise asemel hoopiski dünamiidi süütenööri põlema panna.

Peale seda, kui naisel ja ta perel ei õnnestunud poest alternatiivset valgusallikat osta, kuna asutus oli suletud, naasti koju, vahendab CBS Boston. Keldrisse minnes avastas naine eelmiste elanike poolt mahajäetud esemed, mida ta küünaldeks pidas.

Selgus, et pihku haaratud objekti näol oli tegu aga pooliku dünamiidipulgaga, mis süütamisel lõhkes. Naise käed said raskeid vigastusi ning ta võib enda sõrmedest ilma jääda. Lisaks sai vigastada ka naise nägu. Keegi teine plahvatuses kannatada ei saanud.

Politseinikud ja tuletõrjujad otsisid maja läbi ning konfiskeerisid kõik allesjäänud lõhkekehad. Kuigi dünamiidi ja/või ilutulestiku omamine on Conneticutis keelatud, ei esitatud perele ilmselgetel põhjustel süüdistusi.