Hispaania sai teisipäeval rõõmustada koguni kuuel korral.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
11. september 2018, 23:55

RAHVUSTE LIIGA | Hispaania korraldas Horvaatiale õuduste õhtu, Islandil on tõeline kriis

Lisaks Soome-Eesti kohtumisele peeti jalgpalli UEFA Rahvuste liigas veel kuus mängu. Kõrgeimas ehk A-liigas said võidu kirja Belgia ja Hispaania.

4. grupis mängiv Hispaania ei jätnud kodus MM-finalistile Horvaatiale mingit võimalust, lõpuks näitas tabloo 6:0. Poolajaks juhtis Hispaania 3:0, väravad said 24. minutil kirja Saul Niguez ja 33. minutil Marco Asensio, 35. minuti tabamus läks Horvaatia väravavahi Lovre Kalinici arvele. Teisel poolajal tegid skoori Rodrigo (49'), Sergio Ramos (57') ja Isco (70').

Belgia oli 3. grupis võõrsil 3:0 üle Islandist. 29. minutil avas Eden Hazard penaltist skoori, kaks minutit hiljem oli täpne Romelu Lukaku. 81. minutil lõi Lukaku veel ühe värava. Island sai teise suure kaotuse järjest, sest nädalavahetusel alistuti 0:6 Šveitsile.

A-liiga tabeliseisud:

B-liiga 3. grupis alistas Bosnia ja Hertsegoviina kodus 1:0 Austria. 3. grupis on Bosnia võitnud nii Austriat kui ka Põhja-Iirimaad, kaks ülejäänut on nulli peal.

C-liiga 2. grupis, kus mängib ka Eesti, oli Ungari kodus 2:1 üle Kreekast. Kahe vooru järel on Soomel täisedu, Eesti on ainsana võiduta ja punktideta.

Nõrgimas ehk D-liigas alistas Luksemburg võõrsil 3:0 San Marino, Moldova ja Valgevene tegid 0:0 viigi.