Öö Lasnamäe PrismasFoto: Martin Ahven
Galeriid
12. september 2018, 07:04

GALERII | Terve öö avatud Lasnamäe Prismasse jagus ostlejaid küll (7)

Prisma avas oma Lasnamäel asuva hüpermarketi ööpäevaringselt, et avardada Ida-Tallinna ja sellega külgnevate omavalitsuste elanike võimalusi sooritada oma igapäevaostud hoolimata kellaajast.

Lasnamäe Prisma jäi esimest korda ööpäevaringselt avatuks eile ehk teisipäeva ööl vastu kolmapäeva. Prisma regioonijuhi Viktoria Smirnova sõnul on ööpäevaringselt avatud Prismade järele Tallinnas selge nõudlus, mida näitab Sikupilli ja Mustamäe kaupluste edu ning Lasnamäe klientide tagasiside.

„Avame Lasnamäe Prisma ööpäevaringselt, et olla oma klientidele olemas hoolimata kellaajast,“ ütles Smirnova. „Oleme öistelt klientidelt saanud palju positiivset tagasisidet, sest Prisma võimaldab suure valiku ja head hinnad olenemata kellaajast. Nüüd saavad oma igapäevaostud rahulikult ja endale sobival ajal teha ka need tuhanded Lasnamäe või selle kaudu liikuvad inimesed, kelle tööaeg erineb tavapärasest.“

Lasnamäe Prisma on kolmas hüpermarket, mille kett ööpäevaringselt avas. Märtsi alguses hakkas kliente 24/7 teenindama Sikupilli Prisma ning enne jaanipäeva ka Mustamäe Prisma. Mõlemat kauplust külastab öisel perioodil sadu inimesi.