Kiiksud

IIDNE VAIDLUS: kumba pidi peab WC-paberi rull hoidjas olema ? (18)

LISA KOMMENTAAR

Maamees13. september 2018, 21:26
Kui paber on juba teisel ringil siis oleks esteetilisem kui puhas pool oleks peal.
mis põhjusel13. september 2018, 19:51
peidetakse üldkasutatavates WC -des prügikast WC poti taha? Pole nagu tahtmist kasutatud paberiga sahmerdades prügikasti otsima hakata, lihtsam on veega minema saata.
Fanny13. september 2018, 09:40
Kaks ühes - võiks ju WC-paberirullile paigaldada kõik need reklaamid, mis tulevad postkasti, milline oleks puidu kokkuhoid, mõned istuvad augu peal kaua, saab kõik löetud.
ja siis13. september 2018, 18:07
selle trükimustaga määriksid taguotsa ära?
janku13. september 2018, 09:28
Arvata on ,et nüüd võetakse vastu seadus,mida peab inimene teadma ja mis tuleb RIIGIKOGUS vastu võtta.Seal ju kõik ÜLITARGAD koos.Kui paned paberi valepidi hoidjasse saad vastavalt seadusele karistada.
Jauram13. september 2018, 07:13
Selle jama peale võib õelda ... on olemas näpp ja triibud seinal ! Olen seda ise näinud ... aga ,,kahjuks" mitte teinud .
Jauram13. september 2018, 07:20
Ah soo, võib ka seina löödud 10-tolline nael selle ,,töö" ära teha millel ajalehest, poole vihiku suurused paberid ja naela-auk millel lehed asetsevad, ilmtingimata paberilehe keskel !!!
Jauram13. september 2018, 09:41
Mõni laborandi kutsumusega saak toidumenüüd uurida ...!?
vahet pole13. september 2018, 06:06
näiteks postimehelööd naelaga seina külge ja pole vahet kumbatpidi samamoodi öhtalehega kui see peaks väga välja vihastama
Jauram13. september 2018, 08:53
Naelapea auk peab tingimata olema paberilehe keskel !!!
asd13. september 2018, 01:19
Over on õige ja kui keegi kahtleb minus, siis ta eksib!
Luud12. september 2018, 23:30
Ükskama, kumba pidi. Aga on ka olulisemat.
KASUTUSJUHEND TARBIJALE
"Tualettpaber on toode, mis on ette nähtud defekatsiooniprotsessi jäänuste likvideerimiseks päraku ümbrusest ja sellega piirnevalt nahapinnalt ning antud kehapiirkonnal lokaalselt kontsentreeritud karvkattelt."
1.Säilitus ja ekspluatatsiooni tingimused
Toodet tuleb säilitada puhtas ja kuivas, pidevalt tuulutatavas ruumis temperatuuril -10 -+30C. Õhurõhu näit peab olema mitte rohkem kui 760mm ja niiskusprotsent mitte enam kui 60%.
Kasutamisel olge ettevaatlik. Säilitagem ülim ettevaatus toote käsitsemisel - hoidke käsi ja teisi kehaosi!
Tutvuge põhjalikult käesoleva instruktsiooniga. Instruktsioon tuleb kinnitada kergesti ligipääsetavasse ja hästi valgustatud kohta kasutajale (kasutajatele) nähtavasse tsooni. Kinnitage toote rull rinna kõrgusele horisontaalasendis paberi hoidjale. Sooritage defekatsiooniakt. Veenduge akti õnnestunud lõpule jõudmises ja kutsungite puudumises selle jätkumiseks (antud punkt on oluline kokkuhoiu ja toote ratsionaalse kasutamise huvides). Haarake parema käe liigutusega toote alumisest servast, seejärel tõmmake toodet järsu liigutusega üles ja paremale umbes 60-kraadise nurga all. Kerige sellisel kombel ära 700mm riba (kasutaja mugavuse huvides on toode iga 100 millimeetri järel märgistatud perforatsiooniga). Sooritage lindi rebestus eri suunaliste käeliigutustega kahe lähema perforatsiooni piirkonna vahel. Isikud kellel puudub üks ülajäse, sooritavad manipulatsioone tootega terava lõikeriistaga (käärid, lauanuga, habemenuga). Kasutamisel jälgige nende esemetega kaasnevates instruktsioonides ette nähtud ettevaatus abinõusid.
Lisamärkus: Pole soovitav rebestada paberit nii, et rebend väljuks perforatsiooni piirest, seoses ohuga, et toote kiuline struktuur võib saada rikutud või deformeeruda. Murdke toote ära rebitud riba kokku garmoska(bajaani) kujuliselt, jälgides, et murdekohad langeksid kokku perforatsiooniga. Asetage toode sellesse kätte, mis on kasutajale kõige mugavam. Asetage eelnevate manipulatsioonide käigus ettevalmistatud toode kasutamispiirkonnale ja surudes see tihedalt käega vastu nahkkatet sooritage pühkimisliigutused tuharate vahelises piirkonnas. Vajaduse korral korrake manipulatsioone.
2.Ettevaatus abinõud
Ärge suitsetage toote läheduses. Ärge jätke kasutatud toodet kultuuri-,puhke- ja söögikohtadesse. Hoidke toodet laste eest: tualettpaber pole mänguasi, vaid hügieeni vahend. Mitmekordne toote kasutamine pole soovitatav.
3.Garantii
Tootja garanteerib toote tõrgeteta töökindluse kogu garantiiajaks, kui kasutaja on järginud ekspluatsioonijuhendit. Defektide avastamise korral, mis takistavad toote normaalset ekspluateerimist ning mis on tekkinud tootja süül, võite toote tasuta parandada lasta või rikkumata toote vastu vahetada. Defekti avastamise korral tuleb tualettpaber saata märgitud aadressil, sellele peab olema lisatud põhjalik defekti kirjeldus ning tingimused, kuidas toodet on kasutatud ja säilitatud.
Käesoleva tualettpaberi on heaks kiitnud ka Tervishoiuministeerium.
Vauu Õhtuleht... Peale tsensuurimise oskad veel midagi tuua12. september 2018, 22:34
Vau Super õhtuleht! Mis järgmine? Vastu päeva segada kohvi on halbenne ja algab halbade asjadega, möödapäeva on päev õnnelik ja kõik õnnestub!
ilus tüdruk12. september 2018, 22:29
õhtulehe "toimetajate" tase! toimetaja-nõustaja oma nime ei julge öelda aga arvatavalt võsoberg, kelle aju tasemel see jutustus on
kui13. september 2018, 06:09
Summ summ12. september 2018, 22:14
Peab molema jah,kuda pidi see ratas keerlema peaks !?
No12. september 2018, 22:05
vaja siis Euroopa parlamendis hääletusele panna, nemad teavad.
eh13. september 2018, 08:29
meil nüüd seal öirokoridorides ees ka see mees, kes lubas ära keelata divesinikoksiidi! Pidi olema lausa unistuste töö teisel nüüd. Ja pange tähele - see tõsine teema nii siin kui algses artiklis on (rubriigis/väljaandes) suunatud meestele!