John Lennon ja Paul McCartney 1965. aastal Buckinghami palees. Foto: AP/Scanpix
Saund
12. september 2018, 15:10

Lennon ja McCartney onaneerisid Bardot' peale mõeldes (2)

The Beatlesi legend Paul McCartney paljastas ajakirjale GQ, millist onaneerimismängu tema ja John Lennon enne kuulsaks saamist mängisid.

McCartney rääkis, et kord olid nad koos paari-kolme sõbraga Johni pool. "Selle asemel et end purupurju võtta ja pidu panna - ma isegi ei mäleta, kas jäime ööseks või ei -, istusime kõik toolidel ja tuled kustutati ära ja keegi hakkas onaneerima, nii et me kõik hakkasime ka."

Inspiratsiooniks hüüdsid noorukid seksikate naiste nimesid - kuni Lennon üldist eufooriat rikkus.

"Karjusime: "Brigitte Bardot! Juhuu!", ja kõik andsid hagu juurde. John aga vist ütles: "Winston Churchill!""

Pauli sõnul juhtus see vaid korra või kaks. "Kui järele mõelda, siis päris räme värk. Poisipõlves on nii palju asju, mis meenutamisel tunduvad uskumatuna: "Kas me tõesti tegime nii?" Aga see oli ohutu lust. Kellelegi ei tehtud liiga. Isegi mitte Brigitte Bardot'le."

Legendi järgi kaotas 17aastane George Harrison süütuse Hamburgis, kui ta koos bändikaaslastega ühes hotellitoas ööbis. Võiduka finaali saabudes olevat semud valjult plaksutama hakanud.

"See vist on tõsi jah," möönis McCartney. "Mäletan, et meil oli üks voodi ja kahed narid, ja kui mõni kutt tüdruku koju tõi, siis nad olid lihtsalt voodis, tekk peal, ja midagi peale väikese liikumise polnud märgata. Aga kas George just süütuse kaotas - täitsa võimalik."