Mario Balotelli kohtumises Poola vastu.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
12. september 2018, 15:36

LIIGA KOGUKAS? Mario Balotelli naasis koduklubi juurde sajakilosena (2)

Itaalias ja Prantsusmaal tekitab kõneainet saapamaa jalgpallikoondislase Mario Balotelli kehakaal. Ründaja oli reedel toimunud Itaalia-Poola mängus niivõrd vormist väljas, et esmaspäevases kohtumises Portugali vastu enam koosseisu ei kuulunud.Pärast Itaalia-Poola kohtumist pööras Balotellile kehalisele vormile tähelepanu Poola jalgpalliliidu president, vutilegend Zbigniew Boniek.

"Ma ei saadaks platsile mängijat, kes on 15 kilogrammi ülekaalus," sõnas ta. "Ta polnud valmis, et sel tasemel pingutada. See on tema süü, sest ta on professionaal ja ta ei saa sellises seisus olla. Hea mängija on alati vormis. Balotelli on sellises konditsioonis kasutu."

Eile ilmus Prantsusmaa meedias info, et pärast suvepuhkust koduklubi Nice juurde naastes kaalus Balotelli lausa 100 kilogrammi. Internet pakub tema tavapäraseks kaaluks nii 80 kui ka 88 kilogrammi, nii et ründetuus oli kõvasti tüsedam, kui tavaliselt. 

See pole esimene kord, mil Balotellil hooaja alguses probleeme on olnud, 2015/2016 hooaja alguses saatis toonane AC Milani peatreener Siniša Mihajlovic ta koheselt dieedile.