Bow Wow 2015. aastal.Foto: AP/Scanpix
Saund
12. september 2018, 16:13

Köhasiirupist sõltuvusse sattunud räpistaar oleks äärepealt surnud (3)

13aastasena tuntuks saanud räppar Bow Wow manitseb oma fänne uimastitest eemale hoidma. Nüüdseks 31aastane staar, kelle õige nimi on Shad Moss, meenutas Twitteris omaenda varasemat sõltuvust - köhasiirupist.

Shad Moss võttis sõna pärast noore räpistaari Mac Milleri üledoosisurma. Ta kirjutas Twitteris, et oli kümme aastat tagasi pruukinud iga päev köhasiirupi ja limonaadi kokteili, mis talle kaifi andis. Slängis kutsutakse sellist kombinatsiooni lean'iks.

"Noored, tehke nende lollakate uimastitega lõpp," kirjutas Moss. "Ma paljastan nüüd midagi. Kui me Omarioniga töötasime albumi "FACE OFF" kallal [2007. aastal], olin iga päev lean'i laksu all!" 

Vahepeal pruukis Bow Wow lean'i lausa seitse korda päevas. Kui räppar ainega lõpparve tegi, tabasid teda nii hirmsad võõrutusnähud, et ta sattus haiglasse. "Ma pole sellist valu eales tundnud. Oli suvi, aga ma käisin ringi, 3 dressipluusi seljas, sest mul oli nii külm," kirjutas Moss ning manitseb, et tema fännid oleksid oma vanematele head lapsed ega pruugiks saasta. "Kavatsen sel teemal nüüd rohkem sõna võtta."

Mossi sõnul on õige õigem olek uimastivaba olek. "Peame päästma noorsoo varajasest surmast."