Naomi Osaka.Foto: AFP/Scanpix
Tennis
12. september 2018, 16:25

USA lahtiste meistrivõistluste skandaalse finaali võitnud Naomi Osaka avaldas oma edu saladuse (2)

USA lahtiste tennisemeistrivõistluste naiste üksikmängu finaali järelkajas on põhiaur läinud peakohtunikuga riidu läinud Serena Williamsile ning võistluse võitja, 20aastane Naomi Osaka on selles situatsioonis teenimatult tahaplaanile jäänud. 

Paar päeva pärast kõmu tekitanud matši andis Osaka intervjuu ajakirjale Teen Vogue. Jaapani ja Haiti päritolu tennisist rääkis muuhulgast toitumisrežiimist, mis ta tänavu uuele tasemele on aidanud.

"Olin aasta alguses väga rangel dieedil ja olin Austraalia lahtistel väga heas vormis, nii et see kõik on praeguseks siia kandunud. Tunnen, et liigun paremini, kui kunagi varem."

Oma dieedist rääkides mainis ta, et kahe hooaja vahel sõi Osaka palju aurutatud toitu - nii kana kui ka brokkolit. Süsivesikuid ta ei tarbi ning USA lahtiste ajal sõi ta kaks nädalat järjest igal hommikul lõhesaiakese. Heade tulemuste puhul lubab ta endale ka ühe matcha tee jäätise.

Lisaks avaldas Osaka paar rutiini, milleta ükski võistlus ei möödu. Nimelt paneb ta alati esimesena jalga parema tossu ning kannab alati kotis oma reketeid kindlal pool.