Lewis Hamilton 2014. aastal oma toonase kallima Nicole Scherzingeriga. Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
14. september 2018, 18:30

Hamilton paljastas, miks tema kõrval ühtegi kena näitsikut ei tiirle (10)

Lewis Hamilton võib olla küll neljakordne vormel 1 sarja maailmameister, kuid täpselt samamoodi on britt pidanud juba neli aastat poissmehe elu elama. 

"Mul ei eksisteeri sellist asja kui armuelu," tõdes Hamilton The Times'ile antud intervjuus. "Ma olen töönarkomaan, mul lihtsalt pole selle jaoks aega."

"Kui sa reisid nii palju kui mina, siis on keeruline suhet hoida. Seetõttu olengi võtnud omale suhtumise, et ma ei seo ennast kellegagi. Vähemalt mitte seni, kuniks ma [vormelikarjääri] ei lõpeta ning ei pea enam ainult endale mõtlema."

Samas kinnitas vormeliäss, et ta ei plaani vanapoisiks jääda. "Ma tahan lapsi saada, kuid samuti soovin nende jaoks olemas olla - tahan olla hea isa. Kindlasti oleksin selleks [lapse saamiseks] valmis, kui kohtaksin seda õiget."

Hamiltoni viimane partner enne pikka poissmehe-iga oli ansambli Pussycat Dolls endine liige Nicole Scherzinger. Noored läksid teineteisest lahku 2015. aastal. 

Pärast seda on britti üritatud paari panna Rita Ora, Rihanna ja Winnie Harlowiga, kuid Hamilton ise on kõik kuulujutud ümber lükanud.