Pilt on illustreeriv. Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
14. september 2018, 20:29

Premier League'i jalgpallurit süüdistatakse alaealise tüdruku vägistamises

Inglismaa kõrgliiga jalgpallurit, kelle isikut hoitakse veel anonüümsena, süüdistatakse 15aastase tütarlapse vägistamises. 

Süüdistuste kohaselt kasutasid praegu 23aastane jalgpallur ja tema 25aastane sugulane kuus aastat tagasi seksuaalselt ära purupurjus 15aastast tütarlaps. Briti meedias ringlevate andmete kohaselt teadsid mehed teo hetkel ka neiu vanust. Sündmus leidis aset Prantsusmaal. 

Süüdistuste kohaselt survestasid mehed alaealist tüdrukut esmalt koos nendega alkoholi tarbima, enne kui joobes tütarlast ära kasutasid. Kumbki mees süüdistustega ei nõustu, väites, et tütarlaps oli vahekorda astumisega ise nõus. 

Tüdruku advokaat Iris Christoli sõnul ei saa seda lauset tõena võtta, kuna tütarlaps oli sel hetkel juba purjus. "Kui sa soovid kellegagi vahekorda astuda, siis sa kutsud nad viisakalt enda poole, mitte ei jooda neid täis ning seejärel vägista," sõnas Christol. 

Advokaadi sõnul esitas tütarlaps süüdistuse kohe pärast intsidenti, kuid Prantsusmaa õigussüsteemi "kiiruse" tõttu on asjaajamine tohutult veninud.