Korvpallikoondis kohtub homme Belgradis Serbiaga.Foto: Teet Malsroos
Spordivaria
15. september 2018, 22:51

NII SEE JUHTUS | Sport 15.09: Klavan kuulub AC Milani vastu astuva Cagliari rivistusse, kossukoondis valmistub mänguks Serbiaga

Paljude spordisõprade pilgud on täna kindlasti pööratud Türgi poole, kus saba hoo sisse autoralli MM-sarja etapp. Põnevat juhtub aga ka mujal. Täna naasevad koondisepausilt kõik Euroopa vutiliigad, seega saab tuua teieni uudiseid nii Inglismaalt, Hispaaniast kui ka koduõuelt Eestist. Õhtuleht hoiab kõigel tähtsal silma peal, püsige meiega! 
22:51
SPORDISÕBER

Nende toredate piltide saatel on paslik otseblogile joon alla tõmmata. Hüva õhtut ja kohtume juba hommikul!

22:48
TENNIS

View this post on Instagram

Tokyo 😍

A post shared by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

22:47
22:46
VEHKLEMINE
22:45
LASKESUUSATAMINE

View this post on Instagram

#mainecoon #cat #home

A post shared by Kadri Lehtla (@kadrilehtla) on

22:42
LASKESUUSATAMINE
22:42
KAHEVÕISTLUS
22:31
JALGRATTASPORT

Itaalias Belluno provintsis Auronzo di Cadores toimunud maastikumaratoni maailmameistrivõistlustel lõpetas Peeter Pruus 16. ja Greete Steinburg 21. kohal.

Meeste mägisel 102 kilomeetrisel maratonil, mille jooksul kogunes sõitjatel 4200 tõusumeetrit, lõpetas Eesti meistrisärgis kihutanud Peeter Pruus maailma 16. mehena. Ränkraskel maratonil lõpetas lausa 146 võidusõitjat. Maailmameistriks krooniti brasiillane Henrique Avancini ajaga viis tundi ja kaheksa minutit. Tihedas lõpuheitluses saavutas teise koha austerlane Daniel Geismayr ja kolmandaks jäi Kolumbia rattur Hector Leonardo Paez Leon, kes kaotas võitjale kaheksa sekundit. Pruus jõudis finišisse võitjast 12 minutit hiljem.

Naised läbisid 89 kilomeetrise raja jooksul 3400 tõusumeetrit. Naiste võistlust alustas 76 võistlejat, kellest lõppu jõudis 59. Eesti meistrisärki kandnud Greete Steinburg lõpetas 21. kohal (5:32) kaotades võitjale Annika Langvadile Taanist pea 39 minutiga. Teise koha sai austerlanna Christina Kollmann-Forstner ja kolmanda poolatar Maja Wloszczowska. Naiste sõidus olid vahed palju suuremad, kui meeste sõidus. Hõbemedalist kaotas võitjale viis ja kolmas koht 12 minutit.

“Startisin viimaste hulgas, aga sain hea stardi ja kuue kilomeetri järel, esimese tõusu alguses, olin juba 20. hulgas,” rääkis Steiburg võistlusjärgselt. “Liikusin koos väikese pundiga, kus sõitis ka Soome meister Sini Alusniemi. Esimesel laskumisel tundsin ennast veidi ebakindlalt ja paar konkurenti said minema. Liikusin edasi oma tempoga ja ootasin tagant järgi väiksema pundi, et ei peaks üksinda ennast kulutama.

Ligi pool maad sõitsingi koos kahe naisega, austraallanna Holly Harrise ja sakslanna Nadine Riederiga. Viimase pika tõusu lõpus läks aga raskeks ja andsin paar kohta veel ära. Rada oli kindlasti raskeim, mida sõitnud olen. See oli väga pikk päev sadulas. Tehniliselt vigu ma ei teinud ja ei kukkunud. Selle üle on mul eriti hea meel. Lisaks sõitsin täna koos konkurentidega, kellega muidu kunagi koos ei ole jaksanud sõita, seega sain palju enesekindlust ja motivatsiooni juurde.”

Greete Steinburg ja Peeter Pruus maastikumaratoni MM-i stardi eel (Erakogu)
22:25
JALGPALL

21:59
JALGPALL

21:45
KORVPALL

21:44
JALGPALL

21:05
JALGPALL

Ragnar Klavan kuulub Cagliari homse liigamängu koosseisu, vastaseks AC Milan.


21:02
VIBULASKMINE

21:01
JALGPALL

20:05
KORVPALL

20:04
WRC

19:49
KORVPALL

19:37
JALGPALL

19:34
PURJETAMINE

Loe rohkem