Inimesed

GALERII | Mart Normetiga maailmakoristuspäeva telesaate kaadri taga: „24-tunnise otsesaate juures on kõik raske.“ (9)

LISA KOMMENTAAR

oo16. september 2018, 07:38
väga kiiduväärt päev oli. Inimesd lõid rõõmuga kaasa. Aga kas kõik need prügihunnikud ikka veetakse kuhugi ära? Küllap jäävad paljud prügikogumise paikadeks ja aastateks. Kas maailm on ikka võimeline seda tegema?
Marko15. september 2018, 23:03
Tore artikkel, paraku on jäänud mainimata kõige tähtsam - millisel kanalil näidatakse.
Mina16. september 2018, 12:03
oleksin ka vaadanud, kui oleks teadnud kust vaadata. Iga tunni tagant viis minutit ETV-s ei olnud ju see saade?
lollus kuubis15. september 2018, 22:42
Kui teil tõesti midagi teha ei ole, siis võite ju lolli mängida. Kas üks päev aastas koristada on tõesti kellamist väärt? Oma valdused peavad kogu aeg korras olema. Üks päev küll midagi ei muuda.
Teisitimotleja15. september 2018, 20:37
Tegid kommunistlikust laupäevakust plagiaadi ja muudkui ketravad meie alustasime
16. september 2018, 09:30
Järelikult olid head mark.sismi-le.ninismi õpilased.
A15. september 2018, 20:22
Kas need koristustalgud said alguse Lätist ?
Lõpuks ometi toimub sel päeval 15.septembril maailma koristuspäev.Järelikult üks suur ajalooline päev,mis jääb meilegi meelde!15. september 2018, 20:22
Ma kujutan ette,mis praegustel hetkedel maailma riikides toimub.Leitakse igasuguseid esemid,mis on jäänud teistest inimestest maha.Noh,eks ise ka sai kunagi prügi maha loobitud.Aga nüüd on aeg nii muutunud,et olen hakanud prügi rohkem sorteerima ja enda järgi koristama.Ma üldse imestan,mis riikides on prügi kõige enam tekkinud.Aga hea,kui saame kogu maailmaga ühineda ja koristada igalt poolt midagi,mida pole siiamaani ära koristanud.Eks ta õudne ja õõvastav vaatepilt ole.Aga noh olgu selle eluga ja prügiga kuidas on" Teeme kõik üheskoos ära".Hea kui saame sisse ja välja hingata,heita pilk televiisorisse ja näha teemat,mis puudutab maailma loodust.Sealt ei puudu külad,linnad,alevikud ja paigad,kus on käidud ja mida tehtud.Poleks osanud oodata,et see päev tuleb kogu maailmas nii eriline.Tore,väga hea et saame midagi ära teha.Soovin kõikidele ainult head,tugevat tervist, jõudu ja jaksu igasse päeva ka tulevikus!
Vana kommunist arvab15. september 2018, 19:44
Tubli president see praegune. Tööriietus polnud tal ehk vastav, aga mis siis. Eelmine president ei teinud muud, kui sülitasmaha, oma näritud nätsud pani tooli või laua alla kinni. Konid ja tühjad viskipudelid korjas aga kokku palgaline teenija.