Korvpall

Mis on su masterplaan? Alaliit lubab uuel nädalal selgitada, mis korvpallikoondisest saab (5)

LISA KOMMENTAAR

pallur 16. september 2018, 15:55
Rahvuskoondise esindamine on teisejärguline,põhiline on ainult RAHA!
craamot16. september 2018, 14:13
ei kommenteerita ,ka tein tegi selle vea,craamo on fantastiline ja seal pole yxki detail valesti jätke meelde :D.
Hubert16. september 2018, 12:19
Kõik me soovime, et Eestit esindaksid parimad mehed, kes meil võtta on ja parimad ongi need, kes Eesti eest mängivad. Ülejäänud, kes võimete poolest on ehk hetkel paremad ja on loobunud Eesti eest mängimast on täielik .... Cramol on Eestiga niipalju tegemist, et see meeskond asub Tallinnas. Eesti korvpalli arengu seisukohast täielik null.
fdndf16. september 2018, 11:33
ka need mängijad kes seal praegu on peaksid loobuma. seni kuni see pildil olev kolmik ja keio kuhi pole oma ametitest lahkunud.
est16. september 2018, 11:18
Edu meile kõigile, eriti neile meestele (mängijatele ja treeneritele) kes meie riiki esindavad ja annavad endast parima. Minu arust tuleks need vennad, kes meid sini-must-valge all esindada ei soovi, koondisest edaspidi eemal hoida. Läheme edasi noortega ja nendega kes soovivad seda teha. Jah langeme väga sügavasse auku mingiks ajaks, aga pole hullu, kannatame ära. Korvpall on juba pikki aastaid "mudas" olnud, väga palju hullemaks enam minna ei saa. Fännina peab tunnistama, et üsna hale on neid mänge vaadata, aga annan endale aru, et noortel mängijatel väljakul on veel s...tem tunne. Isiklikult olen solvunud tulemata jätnud meeste peale ja loobun Cramo VTB mängude külastamisest. Käin EM finaalturniiridel kaasa elamas võrkpallile ja seda eeskätt sellepärast, et mängijate suhtumine oma riiki, oma rahvasse, oma fännidesse on hoopis teistsugune, minu arusaamadega ühtiv. Korvpallis kahjuks nii ei ole ja ega vaadata ka midagi ei ole. Jõudu ja jaksu noortele tegijatele, teie saate meie korvpalli häbist päästa ja seda eeskätt oma suhtumisega, Aitäh, et olete selles raskes olukorras valmis võitlema, edu meile kõigile.