Tommi Mäkinen (vasakul). Foto: McKlein
WRC
16. september 2018, 19:22

Toyota tiimiboss: järjekordne briljantne nädalavahetus! (1)

Toyota rallimeeskond võib uhkust tunda. Keerulisel Türgi etapil teeniti kaksikvõit, esikoha on kolmel viimasel rallil koju toonud Ott Tänak. 

"Meie jaoks oli järjekordne briljantne nädalavahetus. Aitäh Otile ja Jari-Mattile: nad oli kogu ralli tõeliselt keskendunud ja ei teinud ainsatki viga," teatas Tyota tiimiboss Tommi Mäkinen pressiteate vahendusel. 

Ta jätkas: "See ralli oli kõigile täiesti tundmatu väljakutse paljude tehniliste katsetega. Võistlus näitas, et vigu oli väga kerge teha. Lisaks oli see ka masinatele kõva väljakutse, kuid tulime raskete oludega suurepäraselt toime.

Meeskond on teinud jahutussüsteemi aga ka kõige muuga hiilgavat tööd. On suurepärane, et tõusime meeskondlikus arvestuses liidrikohale. Jätkama kõva tööd hooaja lõpuni, et tipus püsida." 

Äärmiselt rõõmus oli ka Toyota president Akio Toyoda: "Ma pole mitte ainult õnnelik võiduka ekipaaži Tänak-Järveoja, vaid kogu tiimi üle. Kogu meeskond on suure edu taga. Üheskoos suudame masinat veelgi võimsamaks timmida, et tulevikus veelgi säravaid momente nautida."