Foto: Envato Elements
Sisuturundus
19. september 2018, 15:58

Soovid süüa tasakaalustatud toitu, kuid pole aega – mis saab?

Nüüdisajal on muutunud üha populaarsemaks tervislik ja tasakaalustatud toitumine. Inimesed pööravad tähelepanu sellele, mida nad söövad ning et nende toidulaud oleks võimalikult mitmekesine. Paljud on hakanud eelistama naturaalsest toorainetest toite ning vältima säilitusaineid ja toidukeemiat. Aina enam inimesi saab aimu oma keha valkude, rasvade ja süsivesikute vajadusest ning üritab mitte tarvitada liigseid suhkruid, transrasvasid ja valget jahu. Paradoksaalselt on elutempo muutunud varasemast palju kiiremaks ning hoopis lihtsam oleks iga päev haarata poeletilt või bensiinijaamast midagi ebatervislikku. Mida sellisel puhul teha?

Wblife.ee ehk Well&Balanced Life kergendab paljude jaoks elu ja säästab aega, tuues täpselt sinule sobiva tervisliku toidu iga päev soovitud ajaks koju või kontorisse. Toidud on lihtsad, aga samas tõeliselt maitsvad ega sisalda suhkrut, valget jahu, transrasvu ja on madala rasvasisaldusega. Iga portsu juures on kenasti välja kirjutatud, kui palju valku, süsivesikuid, rasva see sisaldab ning kui palju kaloreid annab.

Erinevalt sarnastest organisatsioonidest välismaal, on Wblife’i suur pluss see, et pole kindlaid valmiskoostatuid päevakomplekte vastavalt kaloraažile, vaid iga inimene saab päevamenüüd komplekteerida lähtudes oma soovidest ja maitsetest. Valikus on nii hommikusöögid, põhiroad, supid, magustoidud (kuhu pole lisatud suhkrut), vahepalad kui ka kastmed. Valikus on nii toitvaid riisi-, tatra-, täisterapasta- ja kartuliroogasid kui ka madala süsivesikusisaldusega maitsvad krõmpsuvad köögiviljaroogasid.

Inimesed, kellele teema on täiesti uus ja tundmatu, saavad konsulteerida ja küsida abi toitude kokku panemisel ning toitumiskava koostamisel (kaalust alla, lihast juurde, lihtsalt tervislik ja tasakaalustatud toitumine).

Kui esialgu loodi ettevõtte peaasjalikult sportlastele toidu valmistamiseks, siis aina enam on läinud fookusesse ka tavakasutajad. Mis võiks olla kergem kui tellida endale terveks päevaks tervisliku toidu pakett ja mitte muretseda, mida, kus ja millal süüa?

Vaikselt laiendatakse toiduvalikut ning tehakse pidevat koostööd mitmete fitness- ja toitumisspetsialistidega. Sel moel pakutakse oma elukvaliteeti muuta soovivatele inimestele järjest enam võimalusi.

Mõned tähtsad punktid Wblife'i toitude ja teenuse kohta:

-  Ei pea tellima terve päeva menüüd, vaid võib tellida ka lihtsalt hommiku- ja lõunasööki või magustoitu.

- Iga portsjoni juures on eraldi välja toodud kaloraaž, süsivesikute, rasvade ja valkude kogused. Nii saab igaüks vastavalt oma vajadusele komplekteerida kokku oma päevamenüü. Kui ise kaloreid ja makrosid ei jälgi, koostatakse personaalne toitumiskava ja kogenud treener paneb kokku õige menüü.

- Toidud on välja töötatud kogenud kokkade ja tunnustatud sportlaste koostöös. Parimast toorainest ja profiköögis valminud road on teinud tippkokad.

- Pakendid on suletud spetsiaalse läbipaistva kilega, mis seisab kindlalt kinni ja samas on lihtne avada.

- Pakendid on spetsmaterjalist, mis annab võimaluse soojendada mikrolaineahjus(võtta kile pealt).

- Kohale toimetamine kolm korda nädalas kokku lepitud ajal ja kohta.

- Võimalus kastmeid eraldi juurde tellida (ja needki on madala kalorsusega).

- Wblife'i ettevõtte meeskonnas on aktiivsed rahvusvahelised ja tunnustatud sportlased: Juri Leinvald (kulturism) ja Jegor Popov (ringrada võidusõitja).

Foto: Jyri Kartul