Meistrite liiga

Klubijalgpalli tähtsaima trofee nimel asuvad võitlusesse 32 meeskonda.

Meistrite liiga stardipauk: kas Katari rahalaevade võidukäik või Vana Daami luigelaul? (1)

LISA KOMMENTAAR

Autorile18. september 2018, 22:48
Kuule, palun ikka natuke jälgi jalgpalli rohkem kui PL või Messi fanboy.
Su suurfavoriidid on võistkonnad kes on ikka kaheldavad.
Esiteks Liverpool, eelmise aasta õnnelik finalist kelle SUURIM takistus oli Man City, vaata kes olid ülejäänud võistkonnad teel finaali. Samal ajal kui Real alistas Bayerni, Juve, PSG. Nende poolik ja kaitse on ikka suhteliselt keskpärased tipptasemel
Teiseks Man City, võistkond kes vist ajaloos ühe korra poolfinaali jõudnud, koos treeneriga kes on edukas AINULT Barcelonas selle hetke võib öelda vaieldamatult parima võistkonnaga saavutanud kõik oma suursaavutused + tema taktikatele on just knock out staadiumis suudetud väga palju viise kuidas seda kinni panna.
Kolmandaks Barcelona kes on üle aastate meeletult nõrgim olnud. St Messi ei tähenda edu, Barca oli viimased 2 hooaega võib öelda tugevam kui see aasta.
Siis neist paned allapoole võistkonnad nagu Juve(Ronaldota juba olnud viimased 4 aastat meeletult tugev, see aasta koos temaga tõenäoliselt favoriit nr 1) Real(Vaatamata Ronaldole on kõik muud säilitatud ja Asenjo + Bale saavad vabamalt tegutseda) PSG(Hea graafik, kodusele jalgpallile keskenduma ei pea väga + väga võimas ründeliin).
Rääkimata faktist et keegi ei arvesta et PLil pole talvepausi...
Sellest keegi rääkida ei taha kui saatuslik see on olnud viimased 8 aastat.