Thierry Neuville.Foto: LEHTIKUVA
WRC
18. september 2018, 09:07

Vaenulikus meeleolus Neuville: Ogier ja Tänak moodustavad minu vastu ühisrinde (42)

Veel mõned rallid tagasi vankumatult tiitlikursil seilanud Thierry Neuville säilitas liidrikoha ka Türgi etapi järel, ent Ott Tänak jääb temast vaid 13 punkti kaugusele. Belglane on selgelt mures ning asus oma lähimaid konkurente ründama. 

"Ta kutsus mind "f***ing ebardiks", kui Saksamaal läbi õnne teiseks tulin. Mida ta nüüd ise Türgis tegi!?" põrutas Neuville kodumaa meedias kriitikanoole Ott Tänaku suunas, kes Saksamaal tõepoolest konkurendid õnnele viitas. 

Siis võttis Hyundai piloot ette Sebastien Ogier´. "Olen veel esikohal, sest Ogier ei kasutanud oma võimalust ära, aga see on ta enda viga. Minu puhul panid seekord mehaanikud puusse, kuid see juhtus esimest korda hooaja jooksul. Lisaks võidab Ogier viimasel ajal punkte tänu tiimitaktikale. See näitab, et tal läheb abi vaja ja ta ei usu enam oma võimetesse," arutles Neuville.

Kuid belglane polnud oma frustratsiooni veel lõplikult välja elanud: "Olen täiesti kindel, et kui Ogier´l enam tiitlivõimalusi pole, hakkab ta oma sõpra Tänakut aitama. Sebastien pole kunagi varjanud, et talle meeldib Ott minust palju rohkem. Kui tal avaneb võimalus mulle käru keerata, siis ilmselt ta seda ka teeb."

Kolm rallit enne hooaja lõppu lahutab Tänakut Neuville´ist 13 punkti. Ogier jääb omakorda meie mehest maha 10 silmaga.