Eesti uudised

Hanno Pevkur: valitsus on muutunud räpakaks (8)

LISA KOMMENTAAR

On ikka kõva pea19. september 2018, 12:22
Nii kõva peaga o..as ei peaks riigi juhtimise juures olema. Kui kõik räägivad, et teiste maha tegemine, valetamine ja vassimine ning vene kaardiga vehkimine neil valimistel enam edu ei too, siis Pevkur laseb täie auruga edasi. Aga eks ta ise tea, kui ei taha valituks saada, siis pangu sama moodi edasi, mulle see sobib.
mina18. september 2018, 14:31
Refid on ise Pevkurit nagu alla ,,surunud,, ja nüüd püüab ta taas ,,kõrgustesse,, tõusta!
õige,18. september 2018, 13:53
kuid RE muutis valitsuse räpakaks juba aastaid tagasi
Räpane poliitika 18. september 2018, 13:38
Kas sama räpane, kui reformierakonna võimu ajal, kui käis igavene rahaasjadega sahkerdamine? Olen 100% kindel, et must raha liikuserakonnale ka läbi Danske panga. See on ka põhjus, mis meie uurimisorganid ei taha põhjalikult seda panga rahapesu asja uurida.
rräpane18. september 2018, 13:35
ohoh või Pevkur18. september 2018, 13:26
ka nurgast välja ilmunud ja "räpakust" üles loetlemas. Huvitav et kõik oravad kannatavad pidevalt mingi mälunõtruse all, justkui kõikidel erakonnaliikmetel on mälust viimane 17 aastat ära kustutatud. VEB fondi lugu on ju puhtalt oravate lahendamata küsimus, ise panid eesti ettevõtjate raha pintslisse ja kui seda üritatakse tagasi maksta, siis ei meeldi. Mis teema nende maksudega siis on, teie mõtlesite välja aktsiisid ja neid olete te kogu aeg suurendanud ja nüüd kus praegune valitsus ka suurendas....nüüd on nad räpakad. Ju siis pidas pevkur diislikütuse aktsiisitõstmise ära jätmist räpakuseks. Mis ma oskan öelda, kui mälu on nii lühike, siis ei tohiks sellised inimesed enam vastutavatele kohtadele kandideerida. Tuleb välja, et seni ongi meil halvasti läinud eelkõige sellepärast et oravatel on tõsised mäluprobleemid.
Naerukrambid18. september 2018, 12:36
Vähe veel sellest "räpa-kusest", urgitsetakse ja kakeldakse jne... Ja selle peab maksumaksja kõik kinni maksma ja kiidab ka veel valitsust, et kõi on hästi... Kas sellist Eestit me tahtsime???
Tegelikult18. september 2018, 13:26
oli enne seda valitsust veel räpakam. Enne valitsesid need, kes nüüd valitsuses ei ole. Sest nende valitsus oli räpane ja nüüd loodavad endid teiste najal puhtana näida. See ju Pevkur ja tema mentaliteet.