Maailm

Walmart eemaldas müügilt Balti riike solvanud nõukogude sümboolikaga riided (7)

LISA KOMMENTAAR

nelwein21. detsember 2018, 12:24
walmart offers great goods and services. walmartone offers great services. https://walmartonelogin.net/
:)))19. september 2018, 19:59
Mind19. september 2018, 07:57
ei solvanud,vaid vihastas tõsiselt!Igasugune nõukogude sümboolika ajab normaalsel inimesel kopsu üle maksa.leidub lolle,kes leiavad,et toona oli elu parem.Paljud asjad olidki paremad,kuid see ei olnud nõukogude teene,vaid lihtsalt maailma rikutus ei olnud veel siia jõudnud.Olen aastatelt peaaegu kuuekümnene,seda elu lahtiste silmadega näinud ja tean ,mida räägin!
nh19. september 2018, 19:53
ei tea, kas keelamine ongi parem- praegu liigub müüdud särkide osas teatud kamp tegelasi, mis on silmaga nähtavad- pärast seda on sellised ideoloogilised väärkasvajad
ju varjatud!
Inimesel peaks olema vabadus kanda mistahes sümboolikat, mis on aastasadade jooksul kujunenud- tehniline sümboolika läheks teise klassi, kui see on ametlikult registreeritud
nojah19. september 2018, 20:04
Wallmart peaks müügile nüüd paiskama vene trsaaririigi vapi koos rahatähtedel ilutseva haakristiga!
Sirbi ja vasaraga särgid on niigi rohkem nagu leinassärgid- haamriga pähe ja sirbiga jalust~- GULAG~!
Mida imet?!18. september 2018, 21:10
Teate mis,kaasaegsed juntsud.Nõukogude ajal oli elu tuhat korda parem,kui praeguse kapitalismi ajal.Riided solvavad kedagi?! Sellel inimesel on iseendaga mingi häda.Riided ei solva küll kedagi.Arvatavasti psüühikahäired.Meil on ju nüüd tasuta arstiabi igal kellaajal kättesaadav.Minge aga julgesti jaole .
to mida imet19. september 2018, 09:19
Riided ei solva kedagi vaid neil olev sümboolika! Sama hästi võiks promoda ja müüa haakristi või Klu Klux Klan´i sümboolikaga riideid, suveniire! Kuigi jah - on ajuhiiglasi, kes kannavad igasugu sümboolikat endale asjast aru andmata, m.h. Che Guevara ja teiste ajalooliste "suurkujudega" träna.