Lionel MessiFoto: AFP/Scanpix
Meistrite liiga
18. september 2018, 21:51

VIDEO | Messi vajutas alustuseks kolm, Tottenham mängis viimastel minutitel eduseisu kaotuseks

Jalgpalli Meistrite liiga uue hooaja alagrupiturniiri esimese värava lõi Barcelona staar Lionel Messi, kes sai õhtu lõpuks maha kübaratrikiga.

Argentiinlane kostitas valitsevat Hollandi tšempionit PSV Eindhovenit kodusel Camp Noul alustuseks 32. minutil otse karistulöögist (vt videot allpool). Sel kalendriaastal on Messi niiviisi skoorinud kaheksa korda.

Lisaks tähendab too tabamus seda, et Messi on nüüd Meistrite liiga ajaloo teine mängija, kes skoorinud 14. järjestikusel hooajal. Esimesena pani märgi maha endinde Hispaania ründaja Raul Gonzalez.

Aga Messi ei piirdunud ühe väravaga, vaid lõi 78. minutil ka oma teise ja 87. minutil kolmanda. Barcelona võitis mängu 4:0, 75. minutil skooris Ousmane Dembele. Messi on nüüd Meistrite liigas löönud rohkem väravaid kui terve PSV tiim kokku - 103 vs 102. Ja tema nimel on nüüd sarja uus kübaratrikkide rekord - 8. Jõhker statistika!

Barcelona õhtu halb pool on keskkaitsja Samuel Umtiti kaks kollast ehk punane kaart, mille tõttu katalaanid 79. minutist saati vähemuses mängisid.

Kohtumise tipphetked:

Samal ajal Milaanos toimunud B-grupi teises kohtumises võttis kohalik Inter ja Tottenham Hotspuri vastu mesimagusa 2:1 võidu. Christian Eriksen viis 53. minutil inglased juhtima, kuid Mauro Icardi 86. ja Matias Vecino 90+2. minuti väravad päästsid kodumeeskonnale võidu.

Meenutagem, et Inter naasis klubijalgpalli mainekaimala turniirile kuueaastase pausi järel.

Taanlane Eriksen on viimase viie Meistrite liiga mänguga löönud kolm väravat, seda on ühe võrra rohkem kui 24 eelneva matši peale kokku.

Kohtumise tipphetked:

Tabeliseis: