Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
19. september 2018, 09:49

Alec Baldwin kinnitab, et Bieber on tema vennatütrega abielus (1)

"30 Rocki" staar Alec Baldwin paljastas Emmy-gala eelses punavaibaintervjuus, et tema vennatütar Hailey ja Justin Bieber on tõesti salaja abiellunud.

"Nad lihtsalt läksid ja abiellusid ja ma ei tea, mis värk on," ütles näitleja (60) Access Hollywoodile. Alec on oma venna Stepheni tütre Haileyga aeg-ajalt mobiilisõnumitega ühenduses. "Justiniga olen ma kohtunud üksainus kord."

Küsimusele, millist nõu annaks Alec Bieberile, vastas filmi- ja televeteran: "Tööta ikka edasi ... ära lakka töötamast."

24aastast poptähte ja temast kolm aastat nooremat modelli nähti eelmisel neljapäeval New Yorgi kohtumaja perekonnaseisuaktide büroos, mispeale vallandusid kõlakad noorpaari abiellumisest. Kihlumisest olid nad teada andnud juulis.

Hailey kirjutas siiski sotsiaalmeedias: "Ma mõistan, kust need oletused pärit on, aga ma ei ole veel abielus!" Miskipärast kustutas neiu oma postituse  ära. Ning ajakirja People insaider kinnitas eelmisel nädalal, et noored registreerisid oma suhte kedagi kuulamata ära. Kiriklik tseremoonia ja võimas pulmapidu olevat Justinil ja Haileyl siiski plaanis.