SÜÜPINGIS: Stanislav Semenjuk peab kohus nõu oma kaitsja vandeadvokaat Leelo Viiliga. Foto: Teet Malsroos
Krimi
19. september 2018, 10:52

MÕRVAS SÜÜDISTATAV: „Toibudes avastasin, et mul on nuga käes ja põrandal lebavad noahaavadega mehed.“ (25)

Prokurör taotleb ühe inimese surnuks pussitanud ja teist raskelt haavanud mehele mõrva eest 17aastast vangistust. Kaitsja arvates oli aga tegu provotseeritud tapmisega, mille põhjustas kannatanute ropp sõim ja vägivald.Harju maakohtus süüpingis istuv 31aastane Stanislav Semenjuk on vägilasekasvu habetunud mees, kes meenutab veidi karu. Seda muljet toetavad ka aeglaselt kulgev jutt ja pikaldased liigutused. Raske uskuda, et see mees kahele inimesele noaga kallale läks.Stanislavi kohtu ette viinud sündmused said alguse jaanuari esimestel päevadel, kui ta tähistas Maardu lähedal suvilas õigeusu jõule koos oma hea tuttava Marinaga. Too oli kaasa võtnud ka sõbranna Natalja (29), keda Stanislav varasemast ei tundnud. Koosviibimise ajal rullus lahti Natalja raske saatus: elukaaslane Pjotr (29) peksis teda kogu aeg ja pettis ka teise naisega. “Natalja sai isegi korra selle neiu käest vastu nina, kui ta oli neile jälile jõudnud. Olime suvilas kolm päeva ja ta nuttis kog

Prokurör taotleb ühe inimese surnuks pussitanud ja teist raskelt haavanud mehele mõrva eest 17aastast vangistust. Kaitsja arvates oli aga tegu provotseeritud tapmisega, mille põhjustas kannatanute ropp sõim ja vägivald.

Harju maakohtus süüpingis istuv 31aastane Stanislav Semenjuk on vägilasekasvu habetunud mees, kes meenutab veidi karu. Seda muljet toetavad ka aeglaselt kulgev jutt ja pikaldased liigutused. Raske uskuda, et see mees kahele inimesele noaga kallale läks.

Stanislavi kohtu ette viinud sündmused said alguse tänavu jaanuari alguses, kui ta tähistas Maardu lähedal suvilas õigeusu jõule koos oma hea tuttava Marinaga. Too oli kaasa võtnud ka sõbranna Natalja (29), keda Stanislav varasemast ei tundnud. Koosviibimise ajal rullus lahti Natalja raske saatus: elukaaslane Pjotr (29) peksis teda kogu aeg ja pettis ka teise naisega. “Natalja sai isegi korra selle neiu käest vastu nina, kui ta oli neile jälile jõudnud. Olime suvilas kolm päeva ja ta nuttis kogu aeg,” jutustab Stanislav kohtus.

Edasi lugemiseks: