Foto: Envato Elements
Sisuturundus
20. september 2018, 10:10

Korea ilutrend 7 skin meetod – mis see on?

Lõuna-Korea poolsaare naised paistavad silma suurepärase välimusega – õrnad, ebamaiselt ilusad ja värsked. Kuidas nad seda küll suudavad? Vastuseks on õige näohooldus ning seda juba lapseeast saadik.

Vastavalt Korea iluideaalidele on nahahooldus ja ilus nahk alati number üks ja jumestus number kaks. Ihaldatud nahk on „dewy“ (õrnalt niiske): väikeste pooridega, värske, niisutatud, tasane ja sile. Korea naiste nahahooldusrutiin on tihti risti vastupidine sellele, mida oleme harjunud tegema: toonikut kasutatakse kihtidena näokreemi asemel, nahka kooritakse õrnade hapetega mitu korda nädalas, kreem käib losjooni alla ning lehemaskid ja niisutavad spreid kuuluvad iseenesest mõistetavalt näohoolduse juurde.

Kui täisrutiini tegemiseks tuleb võtta mõnusalt aega (meigieemaldus, topeltpuhastus, koorimine, toonik, seerumid, silmakreem, losjoon, kreem – või ka vastupidi – kreem ja siis losjoon ning lõpetuseks BB-kreem ja/või päikesekaitse), siis Lõuna Korea kultusliku looduskosmeetika lipulaeva – Whamisa – toodetes olevate toonikutega (mis küll on oma koostiselt pigem seerumid või essentsid) saab teha ka tunduvalt lihtsama (ja soodsama) täiendava nahahoolduse, mis taastab koheselt naha niiskustasakaalu sügavuti ning annab tulemuseks värskusest pakatava, niisutatud ja särava naha.

Tutvustame 7 skin meetodit.

Kas teadsid, et Korea keeles tähendab skin toonikut? Seega tegu on 7 tooniku meetodiga. See aga ei tähenda, et tuleks hakata ostma kohe 7 erinevat toonikut, vaid seda, et ühte toonikut kantakse nahale 7 kihti. Toonikut kantakse väike kogus nahale seda kõige pealt kätele kandes (10 sendise suuruse arvestusega), kus siis see käte vahel laiali hõõrutakse ning niiskete kätega näole patsutatakse. Ja seda nii seitse korda. Kihtide vahel tasub ka kindlasti natuke oodata, et eelnev kiht nahka imenduks – nii saavutad paremad tulemused. Seda meetodit saab kasutada paar korda nädalas ning ülejäänud aja teenib toonik sind truult nagu tavalinegi toonik – tasakaalustades naha pH-d, aidates toitainetel paremini ja sügavamale nahka imenduda ning muudab kreemide-seerumite toime efektiivsemaks. Üle maailma kiidavad ilublogijad ja K-beauty fännid just selle meetodi puhul Whamisa Deep Rich toonikut, mis sobib ideaalselt kuivale ja tuhmile nahale mis vajab värskendust, kordukeste vähendamist ja niiskuse sisalduse taastamist.

Nahahooldustoodete kääritamistehnoloogia pioneer Whamisa on välja arendanud oma meetodi, mis tagab toodete efektiivsuse, andes neile ka omapärase lõhna. Piimhappebaktereid fermenteeritakse hapnikuta ning protsessi käigus “toodetakse” sel moel näiteks piimhapet, aminohappeid ja peptiide. Need aitavad tasakaalustada naha pH-taset ja tugevdavad organismi. Käärimine lagundab omakorda ka toorainet ja aitab aineosakestel paremini imenduda. Whamisa toodete koostisest leiab selliseid põnevaid toimeaineid nagu võilill, natto gum, seemnete, lillede ja puuviljade ekstraktid. Lisaks sellele ei ole Whamisa toodetes kasutatud grammigi vett – selle asemel on toodetes Aaloe ja krüsanteemi ekstraktid muutes nii nahahoolduse veelgi efektiivsemaks. Puudu ei ole ka ökoloogiline sertifikaat ning eetilise etevõttena ei testi Whamisa tooteid loomade peal. Valikust leiad nahahooldustooteid, efektiiveid lehemaske, innovaatilisi ”näpukindaid” naha koorimiseks, juuksehoolduseks totoeid ja ka meestele täiesti eraldi liini.

Uuri Whamisa kohta lähemalt Kaubamaja, Tradehouse  või Sinu Looduskosmeetika e-poest või mine kohale Tradehouse või Kaubamaja poodidesse ning katseta 7 skin meetod ka enda peal järgi.