J.M.K.E Foto: Aron Urb
Saund
19. september 2018, 11:52

Reedel kõmisevad Tallinnas tõelised pungikahurid

Reedel, 21. septembril toimub Tallinnas, klubis Factory võimas pungipidu "Rohelised surevad sügisel", kus lava jagavad Eesti kõige kõvemad punk- ja rokk-kollektiivid. 

Sügisese pööripäeva tähistamise raames astuvad reedel muusikasõprade ette palavalt armastatud, aga vähe tuntud Huiabella Fantastika, Tartu kõige vihasem punkbänd SS Robot ja vinget ning toorest rock'n'roll'i külvav Dead Furies. Lisaks võtavad reede hilisõhtusel rokimaratonil omavahel mõõtu kodumaise pungi kaks väsimatut saurust - Kurjam ja Psychoterror.

Ansamblite eel, järel ja vahel valib muusikat alati nooruslik harrastus-DJ, Tallinnast pärit ristsõnameister Villu Tamme.

Et kogu üritus sujuks tõrgeteta ja rokiratas veereks rummu vilinal, juhatab vägesid ja ansambleid sisse rokiürituste grand old man - Riho Baumann. 

Klubi Factory uksed avatakse reedel kell 21.00 ning pidu kestab varajaste tundideni. Piletid suurele sügispeole ootavad huvilisi kõigis Piletilevi müügipunktides ning klubis kohapeal.

Ürituse vanusepiiranguks on 16+, ent alla 18-aastased muusikasõbrad peavad peole tulema siiski koos täisealise saatjaga.