Krimi

DROONIVIDEO | Vaata tondilossi, kus vanur kahte turvameest tulistas (9)

LISA KOMMENTAAR

P2ss20. september 2018, 16:11
Mis tüütate vana inimest?
jama 19. september 2018, 17:47
kui kodanik oleks tulistanud isikukaitsena, poleks ta pidanud põgenema vaid oleks helistanud Kiirabisse ja teavitanud politseid kallaletungist. Siin jättis vigastatu hoopis abita. Seega, talle võib esitada ka selle paragrahvi lisaks, kuid mitte vangistada- vaid panna rõngas paremale käele ja alluatada igapäevasele kontrollile kuni surmani, sest me ei pea sõnnikut toitma vanglas soojas toas.
Moderaator korjas ära. 19. september 2018, 14:19
Ei tea mis talle ei meeldinud. Üritan kolmandat korda, jupiti.
Ronis omavoliliselt võõrase hoonesse (mis on seaduse järgi meil juba iseenesest kergemat sorti kriminaalkuritegu). Ja kõmmutas igaks juhuks ka kohaletulnud turvameeste pihta, sest pidas neid bandiitideks. Aga kas turvamestel siis oma firma vormi seljas polnudki?
ise aga enda teos süüd ei näe.
jätkame19. september 2018, 14:46
Aga oletagem nüüd sellist juhust, et keegi suvatseb näiteks minu või ka sinu korterisse tungida, läbi akna või ust muukides. Et seal oma jutu järgi lihtsalt niisama ringi vaadata. Aga mina tulen juhuslikult koju. Ja see sell siis igaks juhuks tulistab minu pihta, sest et ta juhuslikult peab mind b a n d i i d i k s, kes "võinuks teda äkki m a h a l ü ü a ja l a i b a keldisse peita". Ja pärast ei tunnistagi ennast süüdi? Kuidagi absurdsevõitu.
korduv19. september 2018, 14:17
Ronis omavoliliselt võõrase hoonesse (mis on seaduse järgi meil juba iseenesest üks kergemat sorti kriminaalne kuritegu). Ja kõmmutas igaks juhuks ka kohaletulnud turvameeste pihta, sest et pidas neid ba.ndiitideks. Aga kas turvamestel siis oma firma vormi seljas polnudki?
Teiseks, et ei tunnista end süüdi? Aga oletagem nüüd sellist juhust, et keegi suvatseb näiteks minu või ka sinu korterisse tungida, Ükskõik, läbi akna näiteks või ust muu.kides. Et seal oma jutu järgi lihtsalt niisama veidi ringi vaadata. Aga mina tulen juhuslikult parajasti koju. Ja see sell siis igaks juhuks tu.listab minu pihta, sest et ta juhuslikult peab mind ba,ndiidiks, kes "võinuks teda äkki mahal.üüa ja la.iba keldisse peita". Ja on veel õige mees ega tunnistagi ennast süüdi? Kas see poleks veidi imelik arusaam ning selgitus?
oh,vana ja pooleldi pime ka19. september 2018, 22:07
aga paugutamine on veres ,see harjunud amet
rein19. september 2018, 14:16
pange kultuurimälestiste registrisse ning memosilt seinale
???19. september 2018, 14:07
Ronis omavoliliselt võõrase hoonesse (mis on seaduse järgi meil juba iseenesest kergemat sorti kriminaalkuritegu). Ja kõmmutas igaks juhuks ka kohaletulnud turvameeste pihta, sest pidas neid bandiitideks. Aga kas turvamestel siis oma firma tunkeid seljas polnudki?
Teiseks, ei tunnista end süüdi? Aga oletagem nüüd sellist juhust, et keegi suvatseb näiteks minu või ka sinu korterisse tungida, läbi akna näiteks. Või ust muukides. Et seal oma jutu järgi lihtsalt niisama ringi vaadata.Aga mina tulen juhuslikult koju. Ja see sell siis igaks juhuks tulistab minu pihta, sest et ta juhuslikult peab mind bandiidiks, kes "võinuks teda äkki mahalüüa ja laiba keldisse peita". Ja on veel õige mees ega tunnistagi ennast süüdi? Kas see poleks nagu pisut absurdne selgitus?
kuna taat oskas tõpselt lasta, siis ta peaks olema19. september 2018, 13:22
ralliässade kangelane ja teeks Lätimaal korra majja.
kena vanake ,pole ta timuka verd ega kedagi. Ta võiks hästi sobida uus-eeestlastega