Celia Bariquin Arozamena.Foto: Twitter @247Sports
Spordivaria
19. september 2018, 15:42

Golfistaari surnuks pussitanud mees ei kavatse süüd omaks võtta (1)

Golfi amatööride Euroopa meistri Celia Bariquin Arozamena mõrvas kahtlustatav mees oli tunnistaja sõnul varem juba avaldanud soovi inimeselt elu võtta. 

Arozamena mõrvati teisipäeval USAs Iowas asuvas Coldwateri golfiklubis. Noor hispaanlanna suri pussitamise tagajärjel. Tapmises kahtlustatuna on kinni peetud 22aastane Collin Daniel Richards, kelle politsei tabas jäljekoerte abiga. 

Haisu ninna saanud koerad läksid sündmuskohalt otsejoones lähedal olevasse kodutute laagrisse, kus Richards resideerus. Tema pesitsuspaigast leiti nuga ning kaks paari veriseid pükse. 

Ühe tunnistaja sõnade kohaselt oli juunis vangist vabanenud Richards kodutute laagris rääkinud, et tal on kihk naist vägistada ning seejärel tolle elu võtta. Richardsi advokaadi sõnul ei kavatse tema klient süüd omaks võtta. 

Neiu perekond on juhtunust suures šokis. "Vähemalt oleme teinesesele oma leinas toeks. Üritame juhtunust lihtsalt üheskoos üle olla," sõnas Celia vend Andres. 

Šokeeritud on ka Arozamena treeningkaaslased. "Ta oli nii elurõõmus tütarlaps ning oli alati kõige säravam inimene toas," sõnas neiu treener Christie Martens. "Ta oli minu jaoks väga eriline. Nii mina kui tema meeskonnakaaslased armastasid teda väga."