Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
19. september 2018, 16:50

Muusikaboss üritas Lily Allenit une pealt vägistada (17)

Lily Allen kirjeldab oma memuaarides esmakordselt seda, kuidas keegi muusikatööstuse tähtis tegelane teda hotellitoas une pealt vägistada üritas.

Lauljanna tutvus mehega 2015. aastal, kui oli lahku läinud oma kahe tütre isast Sam Cooperist. Algul pakkunud muusikaboss Lilyle oma abi - lauljanna oli meelemürkide küüsi sattunud. Kuid siis jootis mees Alleni tekiilaga täis.

Muusikatööstur pannud lauljatari omaenese hotellituppa välja magama. "Ärkasin umbes kell viis hommikul, sest tundsin, kuidas keegi mu selja taga oma alasti keha minu vastu pressib. Ka mina olin paljas," kirjeldab Allen raamatus "My Thoughts Exactly".

Lily kinnitab oma veendumust: mees üritas temaga suguühtesse astuda. "Kargasin ärevuses voodist välja ... Leidsin oma riided kiiresti üles ja jooksin tema toast välja ja enda omasse."

33aastane lauljatar kahetseb nüüd, et ei tõmmanud meest liistule ega teatanud tema käitumisest politseisse. Lily läks siiski oma juristi juurde ning kirjeldas juhtunut allkirjastatud avaldusega.

Allen ütles ajalehele The Guardian, et oli tahtnud mehe nime raamatusse kirja panna. Kuid kirjastuse juristide tiim manitses teda sellest mõttest loobuma.

Lily kinnitusel kahjustas intsident tema karjääri. Ta ütles ära Radio 1 šõust, kuna mees oleks seal kohal olnud. "Ma ei tahtnud teda näha ja Radio 1 karistas mind sellega, et ei mänginud eetris mu järgmist singlit "Trigger Bang"," rääkis Allen lehele.