"Puuduta mind!" - Taavi Timm; Sirje Presnal; Anu SaagimFoto: Tatjana Iljina
Puuduta mind
23. september 2018, 20:28

VIDEO | „Puuduta mind!“ 45. saade | Kristallidega tervendaja Taavi Timm: „Selgeltnägijate tuleproovi“ läksin surma ähvardusel (23)

Igal nädal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind!“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi 45. saate külaliseks on tänavuse "Selgeltnägijate tuleproovi" üks osalejatest, kristallidega tervendaja Taavi Timm. 

Taavi Timm on tuntud kristalliekspert Kaia-Liisa Reinuti õpilane ning kogemustega tervendaja. Teraapiaseansside ajal kanaldab Taavi kristallide kaudu infot energiaväljas toimuvate blokeeringute ja protsesside kohta kõikidelt tasanditelt.

Taavi sõnul hakkas ta iseseisvalt mediteerima, kui oli 18-aastane. "Kuid ka enne seda, poisipõlves, oli mul anne lugeda aurasid," kinnitab Taavi. "Ma tajusin teiste emotsioone juba distantsilt. Näiteks, kui koolis oli poiste vahel kaklus, siis ma oskasin sellest hoiduda, kui tahtsin. Kui halb energia hakkas mulle lähenema, oskasin ma teha nii, et see emotsioon läks minust mööda. Ja kui ma tunnen näiteks hirmu, siis saan seda enda jaoks kasutada."

"Hilisemas eas hakkasin tervendama teiste inimeste auravälju. Kui ma istun näiteks kellegi kõrval ja tunnen, et tal on halb olla, siis ma mõjutan enda väljaga tema oma. See on minu jaoks hästi loomulik."

"Tavaliselt, kui ma käin tänaval, siis ma suhtlen maailmaga. Ma ei suhtle loomulikult kõikide inimestega, ainult üksikutega, kellel on mulle infot anda.  Minu jaoks on hästi kasulik suhelda mustanahalistega Tallinna tänavatel. Nad on väga täpselt teadlikud, mis maailmas parasjagu toimub. Kui ma küsin nende auraväljalt infot, siis nad ütlevad mulle."

"Puuduta mind!" - Taavi Timm; Sirje Presnal Foto: Tatjana Iljina

Taavi on olnud kristallireiki meistri Kaisa Reinuti õpilane

"Mul on anne kristallidega suhtlemiseks kaasa sündinud ja ma oskan nende abil inimesi tervendada. Ma sain sellest juba ammu aru, aga ma lihtsalt ei olnud saanud professionaalset õpet. Kui mul on olnud palju raha, siis olen kokku ostnud näiteks roosasid kvartskive ja puistanud neid lihtsalt üle terve linna laiali, et inimesi õnnelikuks teha. See on parem, kui lihtsalt raha laiali loopida. Isegi kerjustele olen mütsi sisse raha asemel kristalle poetanud, et neil edaspidi elus hästi läheks. Need kellele olen kristalle andnud, neid pole ma enam hiljem ka kerjamas näinud."

"Aga raha olen ma üldiselt teeninud lihtsalt - olen professionaalne pokkerimängija ja mul on vajadusel oskus suuri summasid kokku ajada. Samas ei osta ma teenitud raha eest uhkeid autosid või maja, lihtsalt jagan selle laiali või kasutan reisimiseks."

"Kaks aastat tagasi läksin õppima kristallireiki meistri Kaisa Reinuti juurde. Täna võib minu juurde  teraapiaseansile või konsultatsioonile tulla teraapiakabinetti Universus, Niine 9. Mul on spetsiaalne komplekt tervenduskristalle. Neist läheb igaüks inimese ühe tsakra peale. Läbi nende on võimalik lugeda inimese energiakeskusi. Sealt on võimalik ülitäpset infot saada. Valgus tuleb läbi kristalli ja ütleb inimese tšakra kohta midagi, mida selle infoga peale hakata, on minu tõlkida.

Taavi on ka tänavuse "Selgeltnägijate tuleproovi" üks osalejatest

"Ma läksin saatesse surma ähvardusel. Hääl ütles, et ma pean minema, muidu suren ära. Kõrgem mina tegi surmaähvarduse. Vaatasin esimest korda "Selgeltnägijate tuleproovi" alles möödunud hooajal. Eriti sümpatiseeris mulle saate võitja Alisa, kes oli väga hea energiaga. Aga jah, sain ükspäev signaali, et mine arvutisse ja otsi selgeltnägijate saate kohta infot. Avastasin, et täpselt 19 tundi tagasi oligi veebi üles pandud teade, et nüüd saab osaleda saates. Paningi end kohe kirja. 

Tänavustest osalejatest tundub mulle kõige võimsama energiaga selgeltnägija Cerli Sarv. Ma arvan et ta paneb ka selle saate kinni, kui saade ikka nii kokku lõigatakse, et ta televaatajatele närvidele ei hakka käima. 

Pikka intervjuud Taaviga vaata juba täna õhtul kell 18 Õhtulehe veebist ja Facebookist.

"Puuduta mind!" - Taavi Timm; Anu Saagim Foto: Tatjana Iljina