Alix TaylorFoto: Ellie Taylor / Facebook
Maailm
20. september 2018, 00:59

FOTOD | Korgijoogiga mürgitatud tudeng hüppas pea ees aknast välja (21)

Šotimaal sai noor naistudeng raskelt vigastada, kui ta uimastiga mürgitamise tagajärjel tekkinud hallutsinatsioonide tõttu aknast välja hüppas.

20aastane Alix Taylor hüppas möödunud teisipäeval Glasgow kesklinnas asuva korteri aknast pea ees välja, kirjutas The Sun. Naine pääses imekombel eluga, kuid sai kukkumise tagajärjel koljuluumurru.

Glasgow Caldeonian ülikoolis moekunsti õppiv Alix pidutses sõpradega klubis, kui tal tekkis äkitselt pearinglus ning ta muutus emotsionaalseks. Alix otsustas koju minna ning korterikaaslane aitas tal end magama sättida.

Tund aega hiljem märkasid kaks mööduvat noormeest, kuidas ihualasti Alix aknalaual seisab ja kõigest hingest karjub. Möödujad arvasid, et naine püüab põgeneda vägistaja käest, ning kutsusid politsei.

Mõne hetke pärast hüppas Alix aknast alla ja maandus pea ees betoonile. Tema kõrvadest voolas verd. Raskelt koljut vigastanud Alix toimetati haiglasse.

Alixi õde Ellie Taylor jagas lugu Facebookis, et hoiatada teisi noori, kes koolialguse puhul pidutsevad.

Ellie kirjeldas, kuidas samas klubis hakkas äkitselt väga halb ka ühel tema sõbral.

"Samal ajal lahkus mu õde klubist, olles silmnähtavalt mingi aine mõju all. Ta nuttis, kui talle joogi välja teinud mees tema suhtes äärmiselt agressiivselt ja pealetükkivalt käitus. Alix ei mäleta, kuidas ta koju sai, kuid korterikaaslane lohutas teda ja pani ta voodisse ning paistis, et ta jäi magama," kirjeldas Ellie. Tund hiljem seisis Alix aknal ja paistis paaniliselt kartvat midagi, mis oli tema toas.

Ellie usub, et Alix nägi hallutsinatsioone vägistamisdroogi tõttu, mis tõenäoliselt tema joogi sisse libistati.

"Oleme aru saanud, et Alix nägi nägemusi ning tõenäoliselt arvas, et tema tuba on putukaid täis. Alix ei mäleta midagi sellest, mis toimus pärast klubist lahkumist," sõnas Ellie.

Ellie rõhutas, et nad avalikustasid oma loo, hoiatamaks teisigi korgijoogi mõjude eest.

"Jälgige iseenda jooki ja veel enam - hoidke oma sõbral silm peal, kui kahtlustate, et teda on korgijoogiga mürgitatud. Magage temaga samas toas ja ärge minge tema juurest ära," ütles Ellie. "Alixi seisund pole enam kriitiline ja ta on juba paar päeva tavapalatis veetnud. Arstid usuvad, et ta paraneb täielikult. Tal vedas tohutult, sest teisel juhul korraldaks me praegu matuseid..."