Ohtlik möödasõitFoto: Kuvatõmmis videost
Eesti uudised
20. september 2018, 11:02

VIDEO | Lux Express vallandas Tallinna-Tartu maanteel hulljulget möödasõitu teinud bussijuhi (131)

Mõned päevad tagasi avaldati video, millel oli näha hulljulget möödasõitu tegev Lux Expressi buss. Ettevõte andis teada, et vallandas bussi roolis olnud juhi.

"18. septembril oli Tallinna–Tartu maanteel kahetsusväärne ja lubamatu juhtum, kus Lux Expressi bussijuht hindas möödasõitu alustades liiklusolukorda valesti ning seadis sellega ohtu reisijate ja kaasliiklejate turvalisuse. Lux Expressi jaoks on liiklusohutus ja -viisakus kõige kõrgem prioriteet – liiklusohutuse ning kaasliiklejate ja reisijate turvalisuse tagamise nõudmisel ei tee me oma bussijuhtidele mööndusi," rääkis Lux Expressi kõneisik.

Olles hinnanud toimunud intsidenti ja bussijuhi selgitusi, otsustas Lux Expressi juhtkond liiklusohtliku olukorra tekitanud bussijuhi vastutusrikkalt ametikohalt kõrvaldada.

"Oleme tänulikud tähelepanelikele liiklejatele, kelle reageerimine aitas vältida hullemat ja neile kes sotsiaalmeedia vahendusel juhtumist meile teada andsid. Oleme ka edaspidi tänulikud kõigi märkamiste edastamise eest. Vabandame reisijate ja kaasliiklejate ees."