Anu Saagim; Brigitte Susanne HuntFoto: TV3
Tele
20. september 2018, 20:28

TV3 VIDEO | Brigitte Susanne Hunt ja Anu Saagim loevad õelaid kommentaare: neid kirjutavad ilmselt maakad (123)

Näitleja ja raadiohääl Brigitte Susanne Hunt kutsus külla bravuuritar Anu Saagimi ja üheskoos arutleti õelate netikommentaaride üle. „Bitch, lits, hoor, loll, blond, nõme!” loetleb Saagim Hundi kohta käia võivaid kommentaare. „Ja mulle lisandub veel vana ja rongaema!” säilitab Saagim huumorimeele.

Siiski tunnistab legendaarne bravuuritar, et ei loe juba aastaid kommentaare. „Ma loen oma artiklite kommentaare, kus ei kirjutata minust. Mind ärritab kõige rohkem see – kui ma kellestki teen intervjuu, siis selle asemel, et persooni sõimata, hakatakse mind kui kirjutajat nahutama, ja mitte kirjutamisoskuse pärast, vaid just – ta on vana, ta on loll, inetu – kõik need asjad, mis teevad mulle rõõmu, sest panen võrdusmärgi ja mõtlen – jess, kole karjub seal, loll karjub seal, nõme karjub seal. Mul on kahju neist, sest nad on õnnetud ja neil pole mitte midagi teha,“ sõnab Saagim.

Kes neid kurje kommentaare siis ikkagi kirjutavad. „Ma ei taha maainimesi solvata, aga ta peab olema ikka kuskilt sealt maalt olema, urkast. Sest meiesugustel city-liblikalt pole selliseks asjaks aega,” sõnab Saagim.

Millised need kommentaarid siis on?

„On ikka tase – saada 55-aastaselt kanepi suitsetamisega kuulsaks. Tõeline Savu-Saagim. Loodetavasti ta poeg rõõmustab ema ka kanepi kimumisega,” loeb Saagim ette.

„No vot! See ajab mind naerma. Mis seal siis on? Esiteks ma mõtlen suht loogiliselt, kanep pole isegi narkootikum. Viie aasta pärast, võib-olla isegi kolme aasta pärast on see täiesti normaalne, nagu see asi siin klaasis (näidates veinipokaalile-toim.)” selgitab naine ja loeb ette järgmise kommentaari.

„„Kes see Anu Saagim on ja miks ta ümber nii palju kära on? Las elatab end oma tussiga edasi, ehk tulevikus teenib ära ka sooduspensioni.” Kuule great idea! Tussiga ma tõesti raha teeninud ei ole kunagi. Oma keha raha eest ma kunagi müünud ei ole,” tõdeb naine, kuid tunnistab, et paljaste piltide eest on raha ikka võtnud ja soovitab Hundilgi ikka korralikult sellise asja eest raha küsida.

Anu Saagim; Brigitte Susanne Hunt

„See prill saab vast häda pärast korra nädalas kirja, rohkem ei tõuse, sest keha liiga lödi. Unt pidi ju staarnümfomaan olema, tõmbab poisikese krõmpsti kuivaks ja siis lippab järgmist teenidama,” loeb Brigitte enda kohta käiva kommentaari ette, saamata aru, kus see kriitika on. „Mina tunnen ennast võtjana!” on ta enesekindel ja uhke.

Foto: TV3

Milliseid kommentaare naiste kohta veel kirjutatud oli ja millise ühisprojektiga nad välja tulevad, vaata juba videost.