Maarja Kivi ja Rene Meriste 2005. aastal.Foto: ARNO SAAR
Inimesed
20. september 2018, 17:25

Maarja Kivi tähistas Vanilla Ninja kunagise mänedžeri Renee Meristega 14. abieluaastat (6)

Ülieduka tüdrukutebändi Vanilla Ninja endine solist Maarja Kivi jagas Instagramis retropilti endas ja oma abikaasast Renee Meristest, kellega nad täna neljateistkümnendat pulma-aastapäeva tähistavad.
 
 
 
View this post on Instagram

Old photo of when we had just got together.. celebrating our 14th wedding anniversary ! #couplegoals #young #married #throughthickandthin

A post shared by Hair by Maarja (@maarja_meristekivi) on

Renee Meriste ja Maarja Kivi armuromaan sai alguse juba Vanilla Ninja aegadel, mil Renee oli tüdrukute mänedžer - esialgu oldi aga pikka aega sõbrad ja Maarja kahtles, kas enda bändi mänedžeriga ja 11 aastat vanema mehega on mõtet semmida. Mõni aeg hiljem avaldas ta ajakirjandusele, et lahkub Saksamaal võidumarssi tegevast Vanilla Ninjast. 

Oma emale ja isale pidi 18aastane tüdruk tegema tunduvalt suurema ülestunnistuse, nimelt selle, et ta ootas ta keskkooli lõpetamise ajal beebit.

Nüüd kasvatavad Meriste ja Kivi kahte last: 2004. aastal sündis nende esimene laps Dora-Liisa, 2012. aastal poeg Angus Martin.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Father’s Day to my hubby and to all the fathers out there! #man #family #fathersday #myrock

A post shared by Hair by Maarja (@maarja_meristekivi) on

2007. aastal pühkisid Kivi ja Meriste kodumaa tolmu jalge alt ning kolisid Los Angelesse, kus Kivi juuksurina tegutseb. 2007. aastal hakkas Maarja tegema taas ka muusikat, esinejanime Marya Roxx alt, kuid nüüd on naine muusikukarjäärile taas pausi pannud.

Praeguse eluga Los Angeleses on Maarja väga rahul. "Tulime Ameerikasse eelkõige selleks, et kogeda teistsugust elu ja avardada silmaringi. Muidugi poleks uskunud, et siia nii kauaks jään, kuid siinne elu on väga vaheldusrikas, keeruline ja samal ajal ka rahulik. Kõige enam kiidan sooja kliimat, mis meele rõõmsaks teeb. Samuti on siin lastele head koolid," rääkis naine Õhtulehele.

 
 
 
View this post on Instagram

Fun night at the concert! #fridaynight #fun #datenight

A post shared by Hair by Maarja (@maarja_meristekivi) on

2015. aastal sahistati, et Maarja on Meristest lahku läinud, kuulduste järgi külastas Meriste lastega Eestit ning naine jäi Los Angelesse üksi. Väideti, et ajal mil abikaasa ja lapsed kodumaal viibisid, nautis Maarja armurõõme hoopis ühe vanema Itaalia härrasmehega. Lisaks olevat Maarja välja kolinud tema ja Meriste ühisest Los Angelese kodust.

Tundub, et tegu oli siiski vaid kuulujuttudega ning paari abielu ei ole purunenud. Edukaid ja rõõmsaid aastaid paarile ka Õhtulehe poolt!