Eesti uudised

Linn: väikese Martini juhtumiga tegelenud lastekaitsjad ametikohal jätkata ei saa (18)

LISA KOMMENTAAR

Appi11. oktoober 2018, 13:46
Kes olid need advokaadid kes selle juhtumiga tegelesid. Aidake!
see nn. "kaitse" 21. september 2018, 11:39
on üle ehitatud Norra eeskujul. Seda võiks nimetada ka orjakaubanduseks. Tallinnas on olnud ka juhus kus laps suri "kaitsmise" käigus. Googeldage, on ka teisi üsna võikaid näiteid. Lapseröövlite võim on piiritu: "kahtluse korral" võidakse tungida igasse kodusse. Selle õiguse said nad mitte väga ammu.
peabki lahti laskma21. september 2018, 10:52
eks sellised "spetsialistid" ongi otsustama pandud. Jõupositsioonil ametniku vastu ei saa miski - kunn oma riigis. Samas nende suurepäraste ametnike tõttu kannatavad lapsed, lõhutakse laste suhted isadega jne. Praegusel juhul see arulagedus ametnike puhul läks lihtsalt liiga suureks, nii et jäänud muud üle kui sellised "tublid töömesilased" lahti lasta, aga muudel juhtudel käsevad, poovad ja lasevad nendesarnased tegelased karistamatult edasi. Eelpooltoodud näide ametnike käitumisest isa suhtes - selle etaloni järgi nad süüdimatult toimetavadki, olgu selleks linnaks Tallinn, Tartu, Pärnu või Viljandi. Isa ju stnadardi järgi ainult rahakott, kellele sidet lapsega pole vaja (või siis paar korda kuus nägemine ok).
21. september 2018, 08:56
Samade tegelastega aastate eest asjaolude sunnil kokku puututud. Tütre ema blokeeris mind peale abielulahutust lapsest. Isana soovisin osaleda kasvatamises, mitte ainult finantseerimises. Küsisin nõuannet Mustamäe lastekaitseametnikelt. Kohtumisele tütre emaga kutsuti ka sotsiaalametnik. Vestlusest kujunes naisametnike feministlike eelarvamuste demonstreerimine jõupositsioonilt. Vääga negatiivne kogemus!!
Hea seegi!20. september 2018, 23:40
Tervitatav otsus. Sellised fruktid ei tohi enam kunagi ametisse saada, kus nad laste saatusi saavad otsustada. Mis inimesed need sellised on? Naised veel. Täielik müstika.
Noh21. september 2018, 08:09
Eks need on need lastetud naised, kes teiste lapsi ninnutaks nunnutaks.
asd20. september 2018, 21:57
tallinn.ee
Uudised
Palju õnne, Monika Reini!
15. detsembril Tallinna Raekojas toimunud pidulikul vastuvõtul tunnustasid abilinnapea Tõnis Mölder ning sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima sotsiaalvaldkonnas töötavaid tublisid inimesi. Tänu ja tähelepanu pälvis ka MLOV lastekaitsetalituse töötaja Monika Reini.
Sotsiaaltöötajate vastuvõtt Raekojas 2017 4
Maarika Lillemäe, MLOV sotsiaalhoolekande osakonna juhataja: „Monika Reini on töötanud Mustamäel 1992. aastast, sellest 15 aastat sotsiaalhoolekande osakonnas. Vaatamata tõsise sisuga tööle lastekaitse talituses, on Monika alati elurõõmus ja nooruslik. Tema töös on esikohal iga asjaga hakkama saamine ja suhtumine, et asi tuleb ära teha. Ta ei kurda, kui situatsioon või olukord on keeruline, vaid lihtsalt teeb selle ära.
Monika puhul on alati märgatav asjalikkus, oskus teha valikuid ja olla tulemuse nimel tegus. Tema töössesuhtumist ja oskusi hindavad kõik osakonna töötajad. Koos Monikaga võib alati minna metsa, merele või kas või kosmosesse – sest tead, et temaga hätta ei jää!“
väga kahtlane teadaanne linnalt?!20. september 2018, 20:40
Miks uued ametnikud eksida ei või?
20. september 2018, 21:03
Ilmselt oli ametnike puhul tegu tahtliku eksimisega, mis vääriks tegelikult ka karistust kas töötasu kinni pidamise näol või muul viisil tekkinud mainekahju hüvitamiseks.
Mis eksida?20. september 2018, 23:40
Tegelikult20. september 2018, 20:13
Viimasel ajal domineerib suhtumine, et tehakse oma tööd palga pärast, mitte südamega. Tundub et lastekaitse ametnikud teevad samuti oma tööd ainult palga pärast! Muide paljud arstid ja õpetajad on sama teed läinud ja see on hirmutav trend.
Väga õige otsus!20. september 2018, 19:44
Ametnikud lähevad aina ülbemaks ja mõni lausa kaifib oma võimu.
Häbi20. september 2018, 19:14
Kahju, et poliitikud lasevad valimiseelsel ajal end meedia poolt juhtida ning unustavad sootuks kohustuse seista lapse huvide eest.
ehh20. september 2018, 19:06
Jama siis suur?20. september 2018, 19:02
Kuna süüdlast ei saa määrata, ametnikud saavadki sule, on põhjust arvata, et toimus midagi väga inetut.
Võimalik, et me ei saagi teada, mis täpselt.
Linn muidu oma süüd ei tunnistaks.
Selles asjas21. september 2018, 02:51
liiguvad sageli päris prisked "otsustamise boonused". Ehk oli kalõmm juba oma koha leidnud ja siis oli iga hinna eest vaja asi lõpuni viia. Mõned aastad tagasi lipsas Soome meediast lugu läbi, kus lapsi raha nimel kasuperedesse sokutati. Ei usu, et meil teisiti need asjad käivad, summad vast väiksemad ainult.
Kas on mõistust?20. september 2018, 18:53
Mis inimesed need on,kes väikeste lastega niimoodi käituvad?Ka mina kirjutasin tol korral meie nn.suurele presidendile,peaministrile ja sotsiaalministrile. Vastuse sain ainult peaministri kabinetilt.Ei ole sõnu.Kersti Kaljulaidil on endal väikesed lapsed.Mis inimene see on,kes väikese inimese hädast aru ei saa. Aga elu on pikk.Kes teab,kus nendel südametutel inimestel ja nende lastel ja lastelastel sama olukord ette võib tulla. Ja mina ,isiklikult,usun,et tulebki.
ooper20. september 2018, 21:21
Mis inimesed on vanemad, kellega lastekaitsjad jagelevad , ja kuidas need lastega käitusid? Lastekaitsa on see, kes kõige paremini teab, mis lastega juhtus. ( On tal ikka õigust kodus käia, vanemate või lastega vestelda? ) Puldis pabereid pulstiv kohtunik, kes lapse saatuse määrab, on küll viimane instants, kes sisuliselt asjale, laste huvidele, üldse pihta saab. Pahupidine õigussüsteem.