Mõrva varjamine laiba matmisega. Foto on illustratiivne.Foto: PantherMedia/Scanpix
Maailm
23. september 2018, 16:56

VIDEO | Oma abikaasa mõrvanud mees pakkis laiba kohvrisse ja viis selle taksoga matmispaika (15)

Ida-Venemaal Tšeboksarõs oma abikaasa tapnud Alexander pakkis mõrva varjamiseks naise surnukeha kohvrisse, tõstis selle taksosse ja viis linnast välja, kirjutab Daily Mail. Tema teod jäid aga turvakaamera lindile.

44aastase Alexanderi vihastas välja abikaasa soov lahutada abielu. Oma ülestunnistuse järgi puhkes neil sellest 8. septembri õhtul tüli, mis päädis sellega, et mees lõi 37aastast Anna Ovchinnikovat rusikaga näkku. Seejärel haaras Alexanderi käsi nööri järele, millega kägistas ta naise surnuks. 

Alexander pakkis naise laiba kohvrisse ning kutsus takso. Turvakaamera videolt on näha, kuidas mehel on tükk tegu, et kohver üldse sõidukisse saadagi.

Takso viis mehe linnast väljas asuvate reservuaaride juurde, kus mees mattis naise laiba ühes kohvriga maha.

Naise ootamatu kadumine ei jäänud aga märkamata - Anna Ovchinnikova isa võttis peagi ühendust politseiga. Asja uurima hakanud korrakaitsjad vaatasid teise seas läbi ka turvakaamera salvestisi ning jõudsid peagi järeldusele, et mängus võib olla Alexanderi käsi. Mees võttis esitatud süüdistuse pikemalt mõtlemata omaks.

Enne Anna Ovchinnikovaga kohtumist kandis Alexander ettekavatsetud mõrva eest 14 aasta pikkust vanglakaristust. Nende suhe sai alguse 2011. aastal, mil Alexander vanglast vabanes.

Abielu polnud aga roosiline: Anna Ovchinnikova pöördus vähemalt seitsmel korral politsei poole kaebustega, mis puudutasid koduvägivalda. Korrakaitsjate sõnul polnud naisel aga uurimise käimalükkamiseks piisavalt tõendeid ning sinnapaika see jäigi. 

Annal ja Alexanderil kaks last: kuueaastane tütar ja napilt aastane poeg. Kas lapsed olid mõrva hetkel kodus, pole praegu veel selge.

Vaata videot ka mehe tunnistusest: