Edda PauksonFoto: Stanislav Moshkov
Edda Pauksoni horoskoobid
24. september 2018, 09:33

Edda Paukson Igor Mangi ahistamisskandaalist: ma ei tea, mis tal pähe lõi (26)

"Mina natuke pelgan neid. Ma ei ole käinud ennustajate juures. Võib-olla ma kardan natuke ja ei taha teada, mis mul tuleb," tunnistas astroloog Edda Paukson Kanal 2 hommikusaates "Hommik!".

"Ma olen arg natuke," ütles Eda, kuid ei kinnitanud, et ta ennustajatesse usub. "Vahel on nii, et mõni asi, mis ta sulle ütleb, võib hakata häirima. Ma võin teada küll, et nii pole, aga see võib hakata peas tiksuma." Lisaks tõdes naine, et igasuguseid sulelisi ja karvaseid, pendlimehi ja ennustajaid, on tänapäeval ohtralt. "Ma olen mõelnud, kuidas kõigile üritustele rahvast jätkub. Kui rahvast jätkub, siis las tegutsevad."

Muu hulgas uurisid saatejuhid Piret Laos ja Jüri Butšakov ka, mida arvab Paukson kellakeeramisest. "Ma olen sellega kohutavalt vaeva näinud. Mul on suured tabelid, kuidas kunagi kella keerati - sakslased keerasid isegi kaks tundi edasi," rääkis astroloog. "Sellega on nii palju mängitud ja mina leian, et see peaks tõesti lõppema. Lõpuks ei tea sa enam üldse, kuhu, kui palju ja millal kella keerata." Paukson ütles, et tema arvates peaksime me alama vööndiajas. 

Muidugi ei saanud Jüri jätta ka küsimata, mida arvab Edda Igor Mangi skandaalist. Meenutuseks - tänavu maikuus lahvatas ühe tuntuima astroloogi ümber ahistamisskandaal, mille keskmes olevad naise rääkisid, kuidas Mang neid tšakrate avamise varjus käperdas. "Ma tunnen Igorit tohutult kaua, 40 aastat ja rohkemgi, koos me alustasime umbes. Aga mida Igor tegi? Ma ei tea, mis tal pähe lõi. Ma kuulsin esimest korda, et ta tegeleb tšakratega," teatas Paukson. "Ma ei ole temaga pärast seda kohtunud, ta on peidus-peidus." Pauksoni sõnul pole temal pärast Mangi skandaali tööd juurde tulnud. "Ühelgi astroloogil pole, me oleme kõik ilusti ära jaotunud."