Kylie ja Joshua 2016. aasta juunis. Foto: PA Wire/PA Images
Inimesed
24. september 2018, 09:52

Kylie Minogue'i südame murdnud kallim abiellus teise naisega

Poptäht Kylie Minogue'i endine kihlatu Joshua Sasse abiellus tormiliselt kiire romaani järel oma uue kallima Louisa Ainsworthiga.

Nagu Kylie, kellega briti näitleja Joshua (30) kurameeris aastatel 2015-2017, on ka Louisa pärit Austraaliast. Pulmad peetigi pruudi kodumaal Byron Bay perekonnaseisuaktide büroos käputäie lähimate ringis. Ülemäära piduliku üritusega tegu ei olnud - peiul oli seljas veidi kortsunud linane ülikond, pruut kandis kantrihõngulist broderiipitsist kleiti. 

Kahe naise küüsist oli Sasse'il õnnestunud jalga lasta - enne Kylie't oli nägus näitleja kihlatud olnud Harriet Collingsiga.

Telesarja "Galavant" võtteil tutvunud Kylie ja Joshua kihlusid 2016. aasta veebruaris, kuid ütlesid, et abielluvad alles siis, kui samasoolistele paaridele Austraalias naitumisluba antakse. Järgmise aasta veebruaris väitis The Sun, et Kylie on endast 20 aastat nooremale Joshuale ust näidanud, kahtlustades meest üleaisalöömises. Käisid jutud, et teletähel on liiga lähedased suhted hispaania näitlejanna Marta Milansiga.

Mullu aprillis tunnistas Kylie ajakirjale Red Magazine, et oli pidanud end lahkumineku järel nii vaimselt kui ka füüsiliselt uuesti üles ehitama. Nüüd aga õitseb temagi õnn: lauljatari uus kavaler on Briti ajakirja GQ loominguline juht Paul Solomons.