Müstika

Viimsi vald ei näe probleemi reklaamida Riina Raudsiku raamatuesitlust (58)

LISA KOMMENTAAR

juku28. september 2018, 18:51
Geniaalne on alati lihtne. Seda need yleöppinud ametlike seisukohtade koogutajad ei ole vöimelised möistma. Ravimite levitajad tänavad jumalat - nad on neil peos.
Arne28. september 2018, 14:32
Huvitav, keda see raamatu esitlus häirib, sooviks nimeliselt teada. Söögisooda võimalustest kasutada
ravimina on ilmunud välismaise autori trükis. Venemaa arst-kirurg NEUMÕVAKIN, kosmonautide
raviarst seletab ära kuidas ravida ennast ise ilma kallite ravimiteta. Ta on ka arstiteaduse professor.
Selle vaenu taga on ka meie farmaatsa liigkasuvõtjatest ahnitsejad. Kasutn ka sõõgisoodat edukalt.
Kasutan ja pole aastaid tõsiselt haige olnud. Mind ei huvia targutajatest tarkade-lollide antikampaania.
nonoh27. september 2018, 08:11
miks Eestis sünnib aina rohkem haigeid lapsi. Miks on liigesehaigusi nii palju . Ravimeid on ju küll saada ja kõikvõimad perearstid töötavad samal ajal ennast ennast hingetuks.
Raudsik on õppinud kõike seda, mida targad ametis olevad perearstid. Peale selle on tal kogemused ja mõtlemisvõime.
Muidugi on tal üks raske viga - julgus mõelda.
Kee26. september 2018, 08:22
Klaperjaht Riina Raudsiku vastu käib ikka täie hooga, millele annab hoogu juured ÕL. Tabletiusku inimesed ei saagi muust aru oma mürgitatud ajudega! Jätke RR rahule, inimene ajab oma rida, kes usub see usub. Kas nüüd pole vihakõne ÕL poolt ?
Pseudo, Arst26. september 2018, 14:03
Vahel on harimatutel tõesti raske vahet teha, mis on tõendatud toimega meditsiin, mis aga soolapuhumine. Viimane on aga on kohati jõle, kui on seotud inimeste lollitamisega ja isegi mürgitamisega. Sellist ebameditsiini toidavad aeg-ajalt esinevad artstide poolt tehtavad ravivead või ka mõnede uute ravimite puhul hiljem ilmnevad ebasoovitavad kaasmõjud.
mh25. september 2018, 17:27
Kui pole kohtus süüdi mõistetud, on süütu. Mtü-dest, mida arstide liit on, heidetakse alailma inimesi välja, kas seetõttu peaksid kõik neid kurjategijateks nimetama. Ja kui vastab tõele ka väide, et visati välja inimene, kes pole kunagi liidu liige olnud, siis on asi kohtuteed väärt. Ma ei pea selle vedeliku tarbimist õigeks, kuid ma leian, et neid tarbivaid inimesi ei tohi selliselt alandada ja hukku mõista, kui nad pole MITTE ÜHTEGI seadust rikkunud. Kuni pole süüdimõistvat kohuotsust, siis pole mingit õigust inimest tümitada. Arst peaks suudma peale kooli lõpetamist jalapealt ärategema biokeemia eksami. Kui paljud seda suudavad. Ja kui ei teadvusta inimeses toimuvaid protsesse koguaeg, siis mille pealt üldse ravimeid välja kirjutatakse ?
Margarita25. september 2018, 16:41
No jah,kohe näha et kogu selle Riina Raudsiku laimajate taga on ravimifirmad,kes on hirmul ravimite eest saadava raha kaotuse pärast.Tubli arst,kes julgeb tervislikumat eluviisi propageerida .Ka on ta seda meelt et ravimite kergekäeline tarbimine toob kaasa uued tervisehädad.
Elu, Viis26. september 2018, 14:06
Mürkainete kasutamine raviks ei viita küll tervislikele eluviisidele. Loomulikuklt on ka näiteid, kus tõepoolest määratakse arstide poolt liig palju erinevaid ja mõnel juhul ebavajalikke ravimeid.
kuidas siis mõista29. september 2018, 22:47
kui sa paned soodat pannkoogi sisse, siis see ei ole mürk, kui aga paned pool teelusikatäit soodat 1,5l vee sisse- siis see on mürgitamine, jah? Ja kohe nii suur kuritegu, et arstide liidust vaja välja visata.
peangi uue koguse mms-i tellima25. september 2018, 13:36
hea, et see lugu lehes on, tuli kohe meelde, et ainet vaja. :P
Raivo25. september 2018, 10:03
Täpsustaks nüüd ikka fakte, esiteks, Dr Riina Raudsik ei ole kunagi kuulunud MMS gruppi, vaid lihtsalt jälgis seda, ja ka arstide liidust pole teda välja heidetud sel lihtsal põhjusel, et ei saa heita välja inimest kes pole selle liidu liige. Pean veel lisama, et oleks vaid rohkem nii tarkasid arste, ehk ongi, aga paljud ei julge oma tegelikke tõekspidamisi välja öelda, ravimimafia represserib ära.
25. september 2018, 09:49
kui mu õde omalajal komsomolist väljavisati, oli see siis paha
kyss25. september 2018, 09:44
Ma pole arst, meditsiinitöötaja ega keemik, sestap jääb mulle puhta ja teatud pH näitajaga vee joomise ja/või vee või maohappe pH taseme soodaga aluselisemaks muutmise propageerimine mõnevõrra arusaamatuks. Alljärgnevalt esitan 5 küsimust, millised olen tuletanud puhtalt loogika baasilt. Küsimused ei ole esitatud kiusust vaid need on esitatud puhtalt arusaamise huvides. Küsimused on tood alljärgnevalt:
kyss25. september 2018, 09:45
1) Kui tervislik on vee abil pidevalt oma maomahla happelisust aluselise vee abil lahjendada?
Märkus: maomahla happelisus, mis on vahemikus pH 1-2, on vajalik toidu ja joogi seedimiseks (toidu lõhustamise protsess) ehk söödu ja joodu keemiliseks lagundamiseks selleks, et keha saaks omandada kehaomaseid toitaineid, samas maohappe happelisuse lahjendamine ehk maomahla aluselisemaks muutmine võib häirida seedeprotsessi.
kyss25. september 2018, 09:46
2) kas vee, nt pH tasemega 7,45, joomine ehk selle sattumine inimese makku, mille mahla happelisus (pH) on 1-2 (mida loetakse väga happeliseks), muudab makku sattunud vee happelisemaks ehk alandab joodud vee pH taset?
kyss25. september 2018, 09:46
3) kas maohape (ph tase 1-2) ja makku sattunud vee (pH tase nt 7.45) vahel toimub keemiline reaktsioon, mille tulemusena maovedelikku happelisus alaneb ehk pH näitaja tõuseb? Kui vastuseks on jah, siis kas pärast sellist keemilist reaktsiooni on inimese keha võimeline eraldama sissejoodud puhta vee ja maohappe baasil tekkinud vedelikust uuesti inimese keha rakkude jaoks sellise vajaliku pH tasemega vee, mis tagab või aitab säilitada või hoiab inimest eemal haigustest, sh põletikest? Või on sellest vedelikust uuesti sellise kvaliteediga vee eraldamine võimalik üksnes laboritingimustes või pole selline eraldamine pärast maohappe ja sissejoodud vee vahel tekkinud keemilist reaktsiooni enam üldse võimalikki?
kyss25. september 2018, 09:46
4) Millest sõltub rakusisese vedeliku, tsütosooli, mis koosneb ca 70 % ulatuses veest, happelisus?
kyss25. september 2018, 09:46
5) miks on inimese kehapiirkonna rakkudel on erinev pH tase maohappe pH ja vere pH tasemest?
Meil25. september 2018, 08:11
ravitakse vähki iganenud meetoditega- keemia( kohutav mürk, mis aluseks järgmise vägi tekkele), kiiritusega( sama mõju, tappev), mamnograaf uuringuteks( kiiritaja) ja keegi ei vaidle vastu. Üks arst räägib kahjutust ja ometi kasulikust soodast ja kõik kisavad? Tahate haiged olla? Olge edasi
Pigem kasemahl26. september 2018, 14:10
Soodal pole leitud mingit vähivastast toimet, küll aga on kaasajal paljude vähiliikide ravi juba väga edukas. Kasumahl aitab ka vähi vastu, kui endale kõvasti sisendada.
häbiväärne klaperjaht25. september 2018, 00:44
tema soovitused on täiesti korrektsed ja patsienti abistavad. Jumalale tänu, et prahi sees on ka üksikuid õienuppe.
24. september 2018, 20:50
aga minge ruttu kogu kambaga ja hakake seda lehte ebasobivaks märkima. saate selle kiiresti kinni panna.
üksiti.
ma peaks ütlema.
ka õhtuleht tegi sellele üritusele praegu reklaami. ja kuidas veel. ka õhtuleht jagab seda lehekülge. miks küll??
hämmastav.
teistele heidame reklaami tegemist ette, aga ise kirjute pika loo sellest. ai ai. paha lugu.
seekord peaks muidugi tunnustama reklaami tegijat. ta julgeb oma nime loo juurde panna. tavaliselt selliste lugude autorid häbenevad, et nad õhtulehes töötavad.
naine24. september 2018, 18:29
Riina Raudsik on väga tark arst, kisage teised nii palju kui tahate.
nojah24. september 2018, 17:37
kümned tuhanded inimesed tormavad tänavaile, et näha,üht valges mantlis vanapapit, uskudes tõemeeli, et too on Jumala saadik. Selle kõrval on soodavesi suht ratsionaalne nähtus.
Vesterni vaataja24. september 2018, 17:25
Ameeriklased joovad siiani viskit soodaga.
24. september 2018, 20:51
paha lugu. peaks kõik vanglasse saatma.
Peavoolu tarkade klubile24. september 2018, 16:46
olgem tolerantsed ja võib-olla tuleb ükskord päev kus teadus peab hakkama arvestama ka Raudsiku suguste inimestega !
Mehikene24. september 2018, 16:29
See, et keegi Arstide Liidust välja heideti, ei ole tegelikult üldse oluline. Arstide Liitu kuulumine on vabatahtlik kutseühenduse liit. Paljud Eestis tegutsevad arstide ei kuulu samuti Arstide Liitu, seega, sel on vaid rahvale segadust tekitav môju. Keegi ei ole vôtnud ära Dr Raudsikul ôigust Eestis praktiseerida meedikuna. Selle ôiguse saab ära vôtta Eesti Vabariigis üksnes kohtuotsusega
misjm24. september 2018, 16:01
Ajakirjanikud jooksevad võidu nõiajahti ühele inimesele, kes alternatiivraviga tegeleb. Lõpetage
24. september 2018, 20:51
kas sa sellest mürgitamise jutust ära ei väsi. täitsa lõpp, kui rumal inimene sa oled.
---27. september 2018, 08:21
sulle oleks kasulik mingi haigus, mis perearstile ja apteegile vaatamata ei taandu. Siis tekib mõtlemisvõime.
ajakirjaniku24. september 2018, 20:58
arvates peaks Viimsi vald hakkama raamatuid põletama või? Liis Vaksmann, tulge ikka tänapäeva ning olge salliv ja tolerantne!Raamatute põletamise aeg on ammu läbi.
viimati raiuti raamatuid25. september 2018, 12:12
kenasti ja kommunistlikult .
ju siis alternatiivravi25. september 2018, 12:11
on mõnele inimesele toonud tervise tagasi ja jätnud teised honoraridest ilma.
Kadedus on edasiviiv jõud.
maksumaksja24. september 2018, 15:46
Raamatukogu peetakse üleval maksumaksja rahaga ja sellel on konkreetne eesmärk. Kui raamatukogu ei täida eesmärki vaid hakkab ise mingeid oma asju ajama, siis ei ole ju maksumaksjal mõtet sinna oma raha alla panna. Teenigu ise oma raha ja pidagu mistahes koosolekuid. Raamatukogu rahastamine tuleb siis rahval seal vallas läbi arutada ja otsustada.
...27. september 2018, 08:22
ole igavesti terve maksumaksja.
Oh aegu24. september 2018, 15:38
Ta lihtsalt kuulus facebooki MMS gruppi ja kohe selline jama ja tembeldatakse ei tea kelleks. Tubli arst, kes oma teadmisi jagab ja inimeste tervise pärast tõeliselt muretseb. Häbi tõesti meie meediale, kes lihtsalt lambist kukuvad paljusid hea tahtega inimesi sildistama. Võtke aga hommikuti ergutit, siis igakjs juhuks antibiootikumi, õhtul muidugi unerohtu, siis mao ja maksakahjustuste leevendajat ja kui tahate voodis hullata siis Viagrat, igasuguseid valuvaigisteid, mis ei lase häiresesundit kehas tunda ja kõige selle talumiseks muidugi antidepressanti ja kirjutage aga lolle artikleid.
Tõesti, tõesti24. september 2018, 17:38
Dr. Raudsikul on raudsed närvid. Mõni teine oleks Õhtulehe laimu eest ammu kohtusse kaevanud. Kuluks ära, muide.
Peameediast sõltumatu24. september 2018, 15:26
Mõned raadiod nagu Nõmme... on edastanud Raudsikuga intervjuusid. Loogiliste arutluste ja kogmuste alusel oli tegemist väga targa arsti ning ravitsejaga.
Joongi soodat24. september 2018, 16:30
Vana võte. Eluaeg olen joonud. Mao ülihappsuse puhul aitab hästi. Päris ravimeid on mulle ka kirjutatud, kuid need olid kallid ja polnud kuigi tõhusad. Nii et jäin sooda juurde. Ei ütle, et sooda pärast, kuid olen üldiselt terve, arsti juures käin aruharva.
Ja veel, üllatab, et Raudsikut nii kõvasti pekstakse. See inimene, kes mulle soodat soovitas oli (ja vist on praegugi) samuti arst, kes ütles, et apteegiravimeid võttes maksad end vaeseks. Ja see tore ja lugupeetud arst polnud Raudsik.
kessu24. september 2018, 17:32
sa ise oskad ka kirjutada sõnu jura, moor, sooda ja umbluu .Uhke.
Haruharva24. september 2018, 17:41
"Sõna on "haruharva", aru sul just palju pole, nagu näha." Aitäh, et parandasid, olingi valesti kirjutanud. Sul on õigus, Raudsikut ma lugenud pole. Aga soodavett joon, kui vaja. Ära pane pahaks!
happe-jura?24. september 2018, 21:01
Soodavett ju juuakse sellepärast, et muuta keha ehk siis kogu organismi aluselisemaks.Happeline keskkond on soodne paljudele haigustele.
noh24. september 2018, 16:29
arsti nime ei tohiks küll selline enam kanda, kas teda välja ei visatud arstide hulgast juba?
to:noh24. september 2018, 17:24
Õnneks ei ole see sinu otsustada.
Dema, Goog26. september 2018, 14:13
Loogikat ja demagoogiat on lihtne segi ajada ja paljudel juhtudel võidabki sellest demagoog. Antud juhul siis "loogilidelt" arutleja.
Toivo24. september 2018, 15:00
See, et inimese organismile on oluline aluseline keskkond, pole mingi uudis. Ka praktiseeritakse sellise keskkonna loomist erinevate meetoditega, millest üheks, ka praktiliselt ohutumaks on aluselise vee (sodeeritud) joomine. Milleks küll selline tõmblemine ajakirjanike ja teiste diletantide seas, kel pole absoluutselt meditsiinilist kõrgharidust, rääkimata biokeemiast, biofüüsikast või veel natuke keerulisematest asjadest. Nende jaoks valmistab rõõmu, hoopiski mitte vastuseisu see, et mõnede arvates on maakera lapik. Lihtsalt me ei näe, et see oleks ümmargune. Aga mida me ei näe, seda pole olemas. Punkt.
Toivo24. september 2018, 15:24
See aluselise keskkonna olulisus on näiteks Ameerikas väga tuntud, saavutatakse seda aga teiste meetoditega, mitte soodavee joomisega. Kui te omate meditsiini vallas sidemeid teiste riikidega, siis te peaksite seda teadma. Raudsik on lihtsalt siinne väga tagasihoidlik aluselise vee joomise soovitaja, ei rohkemat. Võiks aga soovitada hoopis radikaalsemaid meetodeid.
to toivole24. september 2018, 17:18
ameerikas ameerikas, ameerikas juuakse siiani alates vesternide vaatamisest viskit soodaga ja näe kui suureks on riik arenenud. Meie siin, eestlased, oma happesusega sööme teineteist ka ära ja riiki pole ka olla.
ameerikas 24. september 2018, 21:05
näiteks räägitakse mammograafia kahjulikkusest,kuna see lõhub rinnakudet ja tekitab vähki.Ei usu küll, et Toivole oma meditsiinilist haridust, netis on Stanfordi kliiniku uuringud kättesaadavad nii meedikutele kui ka patsientidele.
mõh27. september 2018, 08:27
diplom ei tee kedagi targaks kui pärast diplomi saamist mõttetegevust pole.
24. september 2018, 20:54
oluline, et inimene oleks haige. ostaks ravimeid ja siis on kõik ok. aga kui nad raiped terved on, siis jääb suur kasum saamata.
24. september 2018, 14:59
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
rr24. september 2018, 15:14
Riina Raudsik kuulus kahjuks arstide liitu, kust ta välja visati.
tal24. september 2018, 18:22
pole praktiseerimine keelatud, nii et ravigu terviseks
24. september 2018, 14:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
!!24. september 2018, 21:01
Kõik arstid ei ole orjad.
tsekist24. september 2018, 14:50
Kas Riina Raudsik on rahvavaenlane? Kes on need isikud, kes meie demokraatlikus Eesti Vabariigis rahvavaenlase silte kleebivad?
Häbi teil olgu, Õhtuleht ja Liis Vaksmann!
ka Luule Viilma24. september 2018, 21:08
visati arstide liidust välja.Arstide liidule meeldib vist rohkem kui inimesed on haiged ja trügivad polikliiniku registratuuris kus kord nädalas käputäis numbreid eriarstide juurde antakse.
Viilma Õpetus26. september 2018, 14:16
Kes tema raamatuid on lugenud, teab täpsemalt et ta oli eelkõige headuse ja hingehoolduse eestkõneleja. Mürgid jms ei olnud tema teema.