Poliitika

Mäggi haige- ja töötukassalt võetud rahast: riik on nagu perekond (10)

LISA KOMMENTAAR

Refi agent26. september 2018, 18:30
Ligi oli see jurakas, kes seadusemuudatusega kaaperdas Haige- ja Töötukassa vahendid ning kasutas neid samuti perekondlikult riigieelarve aukude täitmiseks!
j.s.25. september 2018, 15:29
Mis poisikese suust peale lapsikuste kuulda on?!
jõhker24. september 2018, 21:35
mõnele jätkub kompensatsiooni maksta 21 tuhat eurot riigikogust lahkumise tasu ja teistele ei hüvitata mingit teatud ravi. Ajuvaba ikka! Sünnitusosakonna paneme kinni ja kirurg on Põlva EMO-s pool päeva. Riik on aga rikas, kui lugeda, siis saame oma võlad ennetähtaegselt makstud.
Riik24. september 2018, 20:29
Juula Juurakust24. september 2018, 17:32
Perekond on tõesti võrreldav riigi minimudelina, aga Mägi toob täitsa jabura näite, mis ei vasta tegelikkusele. Tegelikult näeb riigi rahapoliitika välja selliselt, et pereisa, kes teenib oma pereliikmetest kõige vähem (kui üldse) võtab kõigi oma pereliikmete sissetulekust suurema osa enda kätte, selle rahaga ostab uhke auto, et teised ka näeksid kui edukas ta on, annetab "vaestele", peab ülal endale vajalikke isikuid, maksab liikmemakse klubidele, kus ta peamiselt ise ainult aegajalt käib, aga see tõstab ta mainet. Kui tal laristamisest näpud põhjas, lihtsalt võtab (ei laena) perekonna kulurahadest oma soovi järgi, mõtlemata, et pereliikmed peavad ühest või teisest asjast loobuma mitte selle pärast, et nad ei teeni enda ülalpidamiseks piisavalt, vaid et pereisa rahakulutus isu on suurenenud.
Nutikas peremees (riigivalitsejad) raha puudusel hoiaks ennem oma kulutustel rangelt silma peal silmas pidades eelkõige oma pereliikmete heaolule, sest see raha on ju ikkagi nende tööga teenitud, aga mitte ei topiks oma ahneid näppe pere oma tarbeks kogutud varu kallale.
???24. september 2018, 17:28
Nii et muudkui aga laenam, kui rahast puudu tuleb, riik on üks suur perekond? Aga kui mõni näiteks laenaks ministrihärra rahakotist kah veidike, mis laulu ta siis laulaks? Siis saaks üksmeelse perekonna jutt ruttu otsa ja kogu politsei oleks jalule aetud.
eestimees rakverest24. september 2018, 16:49
haige kassa ja meie arstiabi naeru koht.lähed kukruga eelisjärjekorras.raha pole järjekord pool aastat
24. september 2018, 15:55
Raha kasutamine peaks toimuma ju sihipäraselt, Nagu ka eelarve read " paika panevad" ??? Ei saa hästi aru.
veider olukord24. september 2018, 15:29
Ma üldse ei mõista seda haiget kassat. Mõnele inimesele ju vastatakse (teles kuuldud), et seda haigust pole neil nimekirjas, ja nad ei kompenseeri ravimit ega välismaale ravile minekut!! Kas inimene valis endale vale haiguse? Tuleb ära vahetada õige haiguse vastu, siis saab ravimikompensatsiooni? Ja kui nüüd riik oma äranägemise järgi kulutab selle kassa raha, siis puudust ju pole. Saksad katavad endi mõnusat äraolemist.
,,,,,,,,,,24. september 2018, 15:17
Väide, et Haigekassal pole haigetele inimestele ravimite hüvitamiseks raha, ei vasta tõele, kuna isegi laenamiseks jätkub summasid.