Tiger WoodsFoto: AFP/Scanpix
Spordivaria
24. september 2018, 13:34

VIDEO | Neli seljaoperatsiooni üle elanud Tiger Woods võitis viieaastase vahe järel turniiri

Elav golfilegend Tiger Woods (42) võitis viieaastase vahe järel turniiri, kui triumfeeris Atlantas toimunud Tour Championshipil, mis kuulub PGA Touri kavva.

Eesti järgi läinud ööl juhtunud triumf oli Woodsi karjääir 80. PGA Touri võistluse võit. Sellest enam on suutnud vaid Woodsi kaasmaalane Sam Snead (82).

Atlantas toimunud Tour Championshipi tulemused.

Nüüdne võit on eriline, sest Woods on viimastel aastatel oma seljaga väga hädas olnud. Vahemikus aprill 2014 - aprill 2017 käis ta kokku neljal seljaoperatsioonil.

Aasta tagasi polnud Woods kindel, kas üldse enam kunagi võistlemiseks golfirajale naaseb. Veel möödunud aasta detsembris paiknes ta maailma edetabelis 1199. kohal.

Ent nüüd on ta taas tšempion. "Mul oli väga raske viimasel rajal nuttu tagasi hoida. Ma ei suuda uskuda, millega olen hakkama saanud," lausus Woods.

"Viimased aastad on olnud kõike muud, kui kerged. Olen oma selja kallal töötanud, kuid poleks seda suutnud ilma ümbritsevate inimeste abita. Mõned mängijad teadsid, mis mind vaevab. Oli väga eriline tunne neid 18. raja green'i juures näha. On raske uskuda, et võitsin Tour Championshipi."