Foto: Õhtulehe fotokollaaž
Tele
24. september 2018, 15:04

KINO SINU KODUS: teleekraanidele jõuavad vampiirid, ühikajänkud ja riigireetur (2)

Alanud filminädal pakub televaatajatele rikkaliku valikut, sest näha saab nii komöödiaid kui ka põnevikke. Muu hulgas jõuavad ETV vahendusel ekraanile riigireetur Herman Simmi intervjuud.

Isetu” (USA 2015)

Teleesilinastub ulmepõnevik, kus tööstusmagnaadist miljardär Damian Hale on vähki suremas, kui saab ettepaneku salapäraselt organisatsioonilt pikendada elu kandes tema teadvus üle uude elujõulisse kehasse. Noore mehe kehas alustab Damian uut roosilist elu Edwardina, kuid peagi hakkavad painama mälupildid, mis vihjavad uue keha kahtlasele päritolule. Pannes mängu kahe mehe elukogemuse jagu oskusi ja leidlikkust tuleb Edwardil päästa nii iseennast kui oma saatusekaaslasi. Peaosas Ryan Reynolds.

 

Film on Kanal 2 eetris esmaspäeval, 24.09 kell 22.30

Unetu öö” (Belgia-Prantsuse-Luksemburg 2011)

Teleesilinastub thriller! Kriminaalse allilmaga seotud võmmi Vincenti salaelu paljastatakse, kui ta võimukalt narkodiilerilt kokaiini varastades vahele jääb. Narkoboss röövib omakorda mehe poja, kelle päästmiseks peab Vincent varastatud kraami öö jooksul tagastama.

 

Film on TV3 eetris teisipäeval, 25.09 kell 22.30

Ühikajänku” (USA 2008)

Komöödia Playboy jänku Shelley´st, kes elab muretut elu kuni päevani, mil ta pärast oma 27. sünnipäeva Playboy häärberist välja visatakse. Põhjus: ta on liiga vana! Peavarju otsides satub ta nohikutest tütarlaste korporatsiooni juurde, keda ähvardab majast ilmajäämine, kui nad ei suuda värvata uusi liikmeid. Selle eesmärgi saavutamiseks paneb Shelley mängu kõik oma teadmised meikimise ja meeste alal.

 

Film on Kanal 11 eetris kolmapäeval, 26.09 kell 20.30

Suvepuhkus” (USA 2015)

Pöörase komöödiafilmi teleesilinastus! Pereisa Rusty tahab väga, et tema perekond rohkem ühiselt aega veedaks. Seepärast üllatab oma naist Debbiet ning nende kahte poega läbi riigi kulgeva reisiga kõigi perede lemmiklõbustusparki Walley Worldi. Selge see, et pikal teekonnal läheb viltu absoluutselt kõik, mis saab viltu minna...

 

Film on Kanal 2 eetris neljapäeval, 27.09 kell 22.00

Nagu öö ja päev” (USA 2010)

Roy Miller on salaagent, kes saadeti missioonile, mis pidigi lõppema läbikukkumisega. June Havens on naine, kes leiab end seismas kahe leeri vahel: ühel pool on salapärane agent, kellega koos ta elab üle lennuõnnetuse, vastas aga need, kes olevat ta süüdi lavastanud. Samal ajal, kui saatuse poolt kokku viidud paar mööda maailma kihutades reetmiste rägastikust pääseda püüavad, saavad nad aru, et neil on võimalik loota ainult teineteisele. Peaosades Tom Cruise ja alati särav Cameron Diaz.

 

Film on TV3 eetris neljapäeval, 27.09 kell 22.40

Videvik” (USA 2008)

Bella Swan on olnud alati teistsugune, keeldunud massi sulamast. Uues koolis tutvub ta salapärase ja kena välimusega Edward Culleniga, kes erineb kõigist poistest, keda Bella eales tundnud on. Intelligentne ja vaimukas Edward näeks otsekui ta hinge kõige salajasematesse soppidesse ning õige pea suudavad need kaks mõelda vaid teineteisest.Edward jookseb kiiremini kui lõvi, ta suudab peatada paljaste kätega kihutava auto ja ta pole vananenud päevagi pärast aastat 1918! Sarnaselt kõigi vampiiridega on ta surematu, kuid tema suguvõsa esindajatel puuduvad kihvad ning nad ei joo inimverd. Edwardi jaoks on Bella midagi, mida ta on oodanud viimased 90 aastat – hingesugulane. Ent mida lähedasemaks nad muutuvad, seda ohtlikum on see Bella jaoks.

 

Film on TV3 eetris reedel, 28.09 kell 23.00

Riigireetur”

2009. aasta 25. veebruaril kinnitas Harju maakohus suletud uste taga kokkuleppemenetluse, millega mõisteti Herman Simm süüdi riigireetmises. Neli kuud hiljem avas vähemalt 13 aastat Kremli heaks luuranud Simm esmakordselt suu ja andis filmi tarvis kaks intervjuud, mis kestsid kokku kaheksa tundi. Käsikiri Mihkel Kärmas ja Rasmus Kagge, režissöör Erle Veber. Tootja Testfilm/NBN

Film on ETV eetris laupäeval, 29.09 kell 22.25

Emmede vaba õhtu” (USA 2017)

Elulise komöödia teleesilinastus. Iga ema on aeg-ajalt ära teeninud ühe vaba õhtu, eemal lastest ja majapidamisest. Keerulise organiseerimisega saavad hakkama Emily, Kate, Jamie ja Melanie. Kui kõik logistilised probleemid on lahendatud, ootabki meie tarmukaid emmesid ees kauaoodatud vaba õhtu, mis esialgu peaks koosnema üksnes õdusast õhtusöögist. Juhtub aga nii, et üks asi viib teiseni ja tavalisest õhtusöögist kasvab välja meeletu öö täis kõiksugu seiklusi ja sekeldusi, üks uskumatum kui teine...

 

Film on Kanal 2 eetris laupäeval, 29.09 kell 21.25

Pohmakas” (Saksa-USA 2009)

Megahittkomöödia eriti pöörasest ja patusest poissmeeste-peost. Kaks päeva enne oma pulmi läheb Doug koos kolme sõbraga Las Vegasesse, et pidada maha unustamatu poissmeestepidu. Kui aga kolm peiupoissi järgmisel hommikul ärkavad, ei mäleta nad mitte kui midagi. Nende luksuslik sviit on segi pööratud, vannitoas on tiiger ja garderoobis… tundmatu imik. Ainus, mida nad ei leia, on Doug. Nüüd, mil laulatuseni on jäänud vaid loetud tunnid, peavad nad ähmastest tükkidest pildi kokku panema, tuletades meelde kõik eelmise õhtu valed otsused. Ainult seeläbi on lootust Doug üles leida ja toimetada ta õigeks ajaks altari ette.

 

Film on Kanal 2 eetris pühapäeval, 30.01 kell 22.05