Foto: Pexels.com
Maailm
25. september 2018, 14:44

Tüli võileiva üle lõppes autoõnnetuse, murtud kaela ja surnud koeraga (2)

Kanadas Cape Bretoni saarel lõppes ühe noorpaari omavaheline lihtlabane tüli autoõnnetusega, milles kannatasid süütud kõrvalseisjad. 

Autos olev paarike oli parasjagu tülli läinud, kuna hommikusöögiks sai tellitud vale võileib, kirjutab CBC. Sõnasõja käigus sõideti otsa parasjagu tütrekese bussipeatusesse saatnud Angelique Swannile ning tema koerakesele.

Tagasiteel sõitis kontrolli kaotanud auto naisele otsa. Naine rullus üle sõidumasina tuuleklaasi, põrkas vastu majaseina ning kukkus maha. Swann mõistis olukorra tõsidust hetkel, mil ta tundis, et ei suuda enda pead ega muid kehaosi liigutada.

Lisaks murtud kaelale sai Swann ka ajuvigastuse, mis muutis peale õnnetust kardinaalselt tema iseloomu. Tänu peavigastusele kannatab naine ka peapöörituste, iivelduse ja tähelepanu hajumise all.

Swanniga kaasas olnud koer suri kokkupõrke tagajärjel.

Autot juhtinud 25aastane Zachery David MacKenzie tunnistas end süüdi ning talle määrati 5 kuu ja 3 nädala pikkune reaalne vanglakaristus, lisaks veel aastapikkune tingimisi karistus. Samuti kaotas ta kaheks aastaks juhtimisõiguse.

Kõigest hoolimata ei tunne Swann paarikese vastu vimma, vaid loodab, et nad suudavad sellest situatsioonist õppetunni leida.